arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

arrow_drop_up

Kontor til leje på Støberigade 12-14, 2.+3. sal, 2450 København SV

Få mere information
info
Hvad bruges dine oplysninger til?
Order form shadow
Anmod om fremvisning
Anmod om fremvisning close
event
Order form shadow
Kontakt udbyder
Kontakt udbyderclose
Order form shadow
Jesper Norgart
Kontaktperson
Jesper Norgart
phone Vis telefonnummer
email
Lintrup & Norgart A/S
Udbyder
Lintrup & Norgart A/S
Adresse (Se på kort):
Støberigade 12-14, 2.+3. sal
2450 København SV
Areal
4.519 m²
Priser
Leje pr. måned ex. drift480.144 kr.
Leje pr. m²/ år ex. drift1.275 kr.
Priser pr. m²
Leje / m² / år:1.275 kr.
Drift / m² / år:337 kr.
Priser pr. år
Leje / år5.308.800 kr.
Drift / år1.490.888 kr.
A conto varme / årKontakt udbyder
A conto vand / årKontakt udbyder
A conto el / årKontakt udbyder
Årlig leje & drift6.799.688 kr.
Bemandet receptionCafeteria / Catering
ElevatorFælles loungeområde
Fælles mødelokalerParkeringspladser
Energimærke
Område
2450 København SV
Nærmeste annoncerede p-plads
ONEPARK195 m
Afstand til offentlig transport
 
Bus
52 m

Kontor for virksomheder der søger lys, luft og vand som nabo

- Kontorlejemål fra 961 m² – 5.480 m²

- Effektive og lyse kontorlokaler med udsigt til vandet

- Fælles kantine med skøn udsigt til vandet

- Mødecenter med stort konferencelokale og mange mindre mødelokaler

- Masser af p-pladser - 3 min. kørsel til motorvejen og kun 10 min. til lufthavne

 

Der er tale om et usædvanligt velfungerende flerbrugerhus med fælles mødecenter og kantine beliggende ud til havnefronten på Teglholmen, hvor de internationale virksomheder Learningbank, Clever og Hugo Boss allerede holder til. Kontoreta­gerne er designet således, at samtlige arbejdsplad­ser har fornemmelsen af lys og luft, ligesom der er en imponerende udsigt til det maritime miljø fra lejemålet. Lejemålene vil blive istandsat og skræddersyet i forhold til virksomhe­den behov og kultur.

Lejemålene er fleksible og kan indrettes, så interaktionen og syn­ligheden medarbejderne imellem sikres – uden at gå på kompromis med den enkelte medarbejders mulighed for fordybelse.

email
Interesseret? Modtag gratis information om dette lejemål

Du kan gratis og uforpligtende modtage information om dette lejemål via e-mail. Så har du udbyders kontaktinformation ved hånden inden for kort tid. Klik på knappen herunder og udfyld kontaktformularen.

Headline

Lignende kontorlejemål

Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved atoprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage