arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

arrow_drop_up

Kontor til leje på Naverland 31, 1. sal (132 kvm kontor A), 2600 Glostrup

Få mere information
info
Hvad bruges dine oplysninger til?
Order form shadow
Anmod om fremvisning
Anmod om fremvisning close
event
Order form shadow
Kontakt udbyder
Kontakt udbyderclose
Order form shadow
Adresse (Se på kort):
Naverland 31, 1. sal (132 kvm kontor A)
2600 Glostrup
Areal
132 m²
Priser
Leje pr. måned ex. drift5.225 - 6.875 kr.
Leje pr. m²/ år ex. drift475 - 625 kr.
Priser pr. m²
Leje / m² / år:475 - 625 kr.
Drift / m² / år:152 kr.
A conto varme / m² / år:61 kr.
Priser pr. år
Leje / år62.700 - 82.500 kr.
Drift / år20.064 kr.
A conto varme / år8.052 kr.
A conto vand / årIkke angivet
A conto el / årIkke angivet
Årlig leje & drift90.816 - 110.616 kr.
ElevatorParkeringspladser
AlarmsystemHandikapvenligt
RengøringÅbent 24/7
Fælles mødelokalerTekøkken
Område
2600 Glostrup
Afstand til offentlig transport
 
Bus
37 m

kontor 132 kvm med adgang til køkken, mødelokale og toilet

Den oplyste leje er trappeleje og er afhængig af krav til indretning. Efter 1. år stiger lejen til kr. 550,00 pr. kvm. Efter 2. år stiger lejen til kr. 625,00 pr. kvm.

Lyst og venligt kontorlejemål beliggende i gavlen i nr. 31 på 1. sal af større erhvervsejendom fra 1981/1983 med sikringsport, 3 lags termovinduer, fjernvarme samt stort parkeringsareal.

Lejemålet er på 132,79 brutto kvm og fremtræder dagsdato som kontorlejemål med et stort lokale med 3 vinduer og udgang til svalegang, et mødelokale med udgang til svalegang og et IT/Teknikrum/arkivrum.

To steder fra lejemålet er der udgang til svalegang, hvor man kan nyde lidt frisk luft og tage en velfortjent pause med udsigt over Vestskoven.

Lejemålet har støbte gulve med tæppebelægning. Vægge og lofter fremtræder i farven hvid. Døre i farven blå. Alle indvendige skillevægge er flytbare således at lejemålet kan indrettes efter Jeres ønske i antal af rum og kvm. Endvidere kan skillevæggene få glas og persienner indlagt så der kommer masser af lysgennemstrømning.

På gangen er der adgang til toiletfaciliteter samt fælleskøkken med spiseplads samt komfur, emhætte, opvaskemaskine samt køle-/fryseskab. Det er en lille kontorgang hvorfor der er stille og roligt og kun kommer få personer.

Der forefindes såvel person- som vareelevator, ligesom der på etagen forefindes fælles møde-lokale som lejer og gratis kan benytte til afholdelse af møder, foredrag, kurser eller lign.

Beskrivelse af ejendommen:

Der er mulighed for opsætning af skiltning for Jeres firma.

Ejendommen ligger i trafikknudepunkt (motorvej/Roskildevej), nær den nye letbane (om få år). Bus 149 lige til døren kun 5 min fra Glostrup Station.

Stort parkeringsområde med fri og ubegrænset parkering.

Elektrisk sikringshegn der sikrer mod uvedkommendes adgang til ejendommen i weekender og nattetimer. Lejer har naturligvis adgang til området hele tiden.

Udlejer har Ejendomskontor på ejendommen, ligesom I får tilknyttet en fast kontaktperson, som hurtigt kan sætte ind, hvis der mod forventning skulle opstå problemer.

Ejeren har Entreprenørvirksomhed (murer og tømrer) og har for nylig overtaget ejendommen. Det er en del forbedrings-/forskønnelses tiltag på tegnebrættet. Bl.a. er der planer om diverse malerarbejde på facaden, opførelse af 2 stk. indgangsportaler ved opgang nr. 29 og 31, etablering af cykelkælder-/værksted, opsættelse af Trustybox med sodavand, slik og chokolade.

200 meter nede af vejen findes Naverland Restaurant og Pizza, som gerne leverer mad ud.

email
Interesseret? Modtag gratis information om dette lejemål

Du kan gratis og uforpligtende modtage information om dette lejemål via e-mail. Så har du udbyders kontaktinformation ved hånden inden for kort tid. Klik på knappen herunder og udfyld kontaktformularen.

Beliggenhed

Lignende kontorlejemål