Søg erhvervslokale i hele Danmark

arrow_drop_up

Kontor til leje på Naverland 31, 1. sal (363 lejemål I), 2600 Glostrup

info
Hvad bruges dine oplysninger til?
Order form shadow
Udfyld venligst
Send forespørgsel
Adresse (Se på kort):
Naverland 31, 1. sal (363 lejemål I)
2600 Glostrup
Areal
363 m²
Priser
Leje pr. måned15.881 - 17.394 kr.
Leje pr. m²/ år525 - 575 kr.
Priser pr. m²
Leje / m² / år:525 - 575 kr.
Drift / m² / år:152 kr.
A conto varme / m² / år:54 kr.
Priser pr. år
Leje / år190.575 - 208.725 kr.
Drift / år55.176 kr.
A conto varme / år19.602 kr.
A conto vand / årIkke angivet
A conto el / årIkke angivet
Årlig leje & drift265.353 - 283.503 kr.
ElevatorParkeringspladser
RengøringFælles mødelokaler
Tekøkken
Energimærkefritaget
Område
2600 Glostrup
Nærmeste annoncerede p-plads
ParkZone A/S466 m
Afstand til offentlig transport
 
Bus
37 m

363 kvm nyistandsat lejemål, direkte adgang til vareelevator

Istandsættes, indflytningsklart 1/3 eller 1/4 2016: Lyst og regulært lejemål beliggende på 1. sal af større erhvervsejendom fra 1981/1983 med sikringsport, 3 lags termovinduer, fjernvarme, stort parkeringsareal med gratis parkering, i direkte forbindelse med vareelevator og adgang til lejemålet med palleløfter/europaller.

Fra lejemålet er udgang til svalegang samt nedgang til ejendommens græsplæne med borde/bænke.

Lejemålet er 363 brutto kvm erhvervslokale incl fællesareal.

Lejemålet ligger på kontorgang med andre kontorer samt fællesfaciliteter.

Lejemålet fremtræder i dag med et chefkontor med plads til mødeaktiviteter eller personalerum. Herfra er der direkte udgang til svalegang med udsigt over Vestskoven samt en brandtrappe, som fører ned til vores græsplæne, hvor frokosten kan nydes i det fri.

Et stort lokale med vinduesvæg som giver en masse dejlig dagslys. Lokalet er egnet til kontor-landskab, men kan efter aftale indrettes i flere mindre kontorer.

Det sidste lokale fremtræder i dag som et stort lokale, ligeledes med vinduesvæg. Fra dette lokale er der direkte adgang til vores vareelevator, som laster 2,2 ton. Der er dobbeltdør i lejemålet, så varer kan køres på palleløfter direkte fra vareelevatoren og ind i lejemålet. Udlejer tilbyder, uden beregning, at lægge et linoliums-/lyst trægulv i dette lokale, såfremt den nye lejer ønsker det.

Lejemålet har i dag støbte gulve med tæppebelægning. Vægge og lofter fremtræder i farven hvid. Udlejer tilbyder, uden beregning, at male væggene i hvid farve, såfremt den nye lejer ønsker dette.

Indvendige skillevægge er flytbare således at lejemålet kan indrettes efter Jeres ønske i antal af rum og kvm. Enkelte skillevægge har glasruder med persienner for lethed og lysgennemstrømning.

På kontorgangen er der adgang til fælles køkken med spiseplads, komfur, emhætte, opvaske-maskine og køle-/fryseskab, toiletfaciliteter samt mødelokale, som lejer gratis kan benytte til afholdelse af personale- og forretningsmøder, foredrag, undervisning eller lign.

Beskrivelse af ejendommen: Der er mulighed for opsætning af skiltning for Jeres firma.

Ejendommen ligger i trafikknudepunkt (motorvej/Roskildevej), nær den nye letbane (om få år). Bus 149 direkte til døren, kun 5 min fra Glostrup Station.

Stort parkeringsområde med fri og ubegrænset parkering.

Elektrisk sikringshegn der sikrer mod uvedkommendes adgang til ejendommen i weekender og nattetimer. Lejer har naturligvis altid adgang til ejendom og lejemål hele døgnet året rundt.

I får tilknyttet en fast kontaktperson, så vi hurtigt kan sætte ind, hvis der mod forventning skulle opstå problemer. Udlejer har Ejendomskontor på ejendommen.

Ejer har Entreprenørvirksomhed (murer/tømrer) og har for nylig overtaget ejendommen. Der er nogen forbedrings-/forskønnelses tiltag på tegnebrættet. Bl.a. er der planer om diverse maler-arbejde på facaden, etablering af cykelkælder, etablering af bad, opsættelse af Trustybox med sodavand, slik og chokolade. Melder sulten sig findes Naverland Restaurant og Pizza 300 meter nede af vejen.

email
Interesseret? Modtag gratis information om dette lejemål

Du kan gratis og uforpligtende modtage information om dette lejemål via e-mail. Så har du udlejers kontaktinformation ved hånden inden for kort tid. Klik på knappen herunder og udfyld kontaktformularen.

Beliggenhed

Lignende kontorlejemål