arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

arrow_drop_up

Kontor til leje på Naverland (fællesskab) 1 , 1, 2600 Glostrup

Få mere information
info
Hvad bruges dine oplysninger til?
Order form shadow
Anmod om fremvisning
Anmod om fremvisning close
event
Order form shadow
Kontakt udbyder
Kontakt udbyderclose
Order form shadow
Adresse (Se på kort):
Naverland (fællesskab) 1 , 1
2600 Glostrup
Areal
29 - 124 m²
Priser
Leje pr. måned ex. drift2.417 - 10.333 kr.
Leje pr. m²/ år ex. drift1.000 kr.
Priser pr. m²
Leje / m² / år:1.000 kr.
Priser pr. år
Leje / år29.000 - 124.000 kr.
Drift / årKontakt udbyder
A conto varme / årKontakt udbyder
A conto vand / årKontakt udbyder
A conto el / årKontakt udbyder
Årlig leje & drift29.000 - 124.000 kr.
Cafeteria / CateringFælles mødelokaler
ParkeringspladserTekøkken
Område
2600 Glostrup
Afstand til offentlig transport
 
Bus
314 m
 
Tog
722 m
 
S-tog
728 m

Kontorfællesskab

Kontorfællesskab i velbeliggende erhvervsejendom med markant indgangsparti på Naverland i Hersted Industripark. I ejendommen er der etableret kontorfællesskab i en del af 1. salen, med mulighed for at leje et eller flere kontorer i størrelser fra 13 m² og opefter. I forbindelse med kontorerne er der mulighed for at leje sekundære arealer til f.eks. showroom, atelier, arkivrum eller lignende. Fællesarealerne i tilknytning til lejemålene rummer tekøkkener, frokoststuer, toiletfaciliteter og mødelokale. Kontorfællesskabet henvender sig primært til mindre virksomheder, der ikke har det store arealbehov, og for hvem fleksibilitet og effektivitet i lejeforholdet er nøgleord. Konceptet betyder, at det er muligt at etablere sig for relativt lave omkostninger. Indgangsforholdene er præsentable med en lille foyer med trappe til 1. sal. Via firmaet i et andet kontorhus, er der mulighed for at træffe en direkte aftale om en lang række ydelser, som vil styrke det daglige arbejde og sikre den nødvendig kommunikation med virksomhedens kunder og forretningsforbindelser. Telefon-Service kan bl.a. være behjælpelig med telefonpasning, sekretærassistance, fax-, post-, kopi- og regnskabsservice.

Kontorfællesskabet ligger i det attraktive erhvervsområde Hersted Industripark. Området, der ligger mellem Roskildevej, Ring 3 og Ring 4, ligger også tæt på det nye ”Motorvejskryds Rødovre”, der forbinder Motorring 3 med 1. etape af Frederikssundsmotorvejen og den kommende Ringbane. Tilkørsels- og parkeringsforholdene er perfekte, og de offentlige trafikforbindelser er fuldt udbyggede med S-tog til Glostrup Station. Buslinie 149 har forbindelse til Glostrup Station. Desuden kører linierne 300S, 30E og 500S på Nordre Ringvej

email
Interesseret? Modtag gratis information om dette lejemål

Du kan gratis og uforpligtende modtage information om dette lejemål via e-mail. Så har du udbyders kontaktinformation ved hånden inden for kort tid. Klik på knappen herunder og udfyld kontaktformularen.

Beliggenhed

Lignende kontorlejemål