Søg erhvervslokale i hele Danmark

arrow_drop_up

Kontor til leje på Smedeland 36, 4. & 5. sal, 2600 Glostrup

Adresse (Se på kort):
Smedeland 36, 4. & 5. sal
2600 Glostrup
Areal
543 m²
Priser
Leje pr. måned44.119 kr.
Leje pr. m²/ år975 kr.
Priser pr. m²
Leje / m² / år:975 kr.
Drift / m² / år:107 kr.
A conto varme / m² / år:53 kr.
Priser pr. år
Leje / årIkke angivet
Drift / årIkke angivet
A conto varme / årIkke angivet
A conto vand / årIkke angivet
A conto el / årIkke angivet
Årlig leje & driftIkke angivet
ToiletElevator
ParkeringspladserHandikapvenligt
Energimærke
Område
2600 Glostrup
Nærmeste annoncerede p-plads
ParkZone A/S323 m
Afstand til offentlig transport
 
Bus
294 m

Spændende penthouse lejemål i New Yorker stil i 2 etager

Gennemgribende istandsat erhvervspark med god, central beliggenhed ved Ring 3 og motorvejsnettet.

Ejendommen er beliggende i et velfungerende og fuldt udbygget erhvervskvarter med gode trafikale forbindelser og har de sidste par år gennemgået en omfattende renovering, og fremstår i dag tidssvarende og funktionel.

Bygningerne har tidligere været anvendt som domicil for Kraft Food Danmark og udlejes nu som erhvervspark. Størstedelen af ejendommen, der består af flere separate bygninger, er i dag udlejet til store og mellemstore erhvervsvirksomheder. De nyrenoverede kontorer er beliggende i "kaffetårnet" i den tidligere risteribygning. Facaderne er renoveret, så de fremstår i et moderne udtryk i glas og stål.

Penthouse lejemålet er beliggende i 2 plan på 4. og 5. etage med flot udsigt gennem store vinduespartier, der er udskiftet, men bevaret i oprindelig stil. Der er personelevator til 4. sal og trappe til begge etager.

Indretningen er flot, rå stilsikker New Yorker stil med hhv betongulve og trægulve, rå indervægge og træbeton i lofterne i de meget højloftede lokaler - 7 m, hvor der er højst. Etagerne er forbundet med indvendig ståltrappe.

Rumopdelingen er primært store rum med samlingspunkt i det meget store hvide højglanskøkken med kantine/spiseplads. Rummet samles af en flot stenvæg med pejs. Der er 3 badeværelser med alt, hvad hjertet kan begære af luksus. Der er masser af indbygget skabsplads og flere disponible rum/arkivrum. Endvidere godt bryggers med varetransportelevator til begge etager.

Til lejemålet hører privat tagterrasse med stor udendørs spa-pool.

Store befæstede gratis parkeringsarealer og 2 private p-pladser foran indgangspartiet.

Lokalerne er særdeles velegnet til galleri, atelier, fotostudie, showroom, kontor etc. Lejemålet kan ikke beskrives, men skal opleves. Kontakt os for fremvisning - hellere i dag end i morgen.

Trafikale forbindelser: Der er fra ejendommen gode forbindelser til motorvejsnettet, samt busforbindelse til nærliggende S-stationer. Den planlagte letbane langs Ring 3 vil få stoppested i umiddelbar nærhed af ejendommen.

Beliggenhed

Lignende kontorlejemål