arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

arrow_drop_up

Kontor til leje på Kornmarksvej 2, 2605 Brøndby

Få mere information
info
Hvad bruges dine oplysninger til?
Order form shadow
Anmod om fremvisning
Anmod om fremvisning close
event
Order form shadow
Kontakt udbyder
Kontakt udbyderclose
Order form shadow
Kontaktperson
Nick Lautrup
phone Vis telefonnummer
email
Nybolig Erhverv København A/S
Udbyder
Nybolig Erhverv København A/S
Adresse (Se på kort):
Kornmarksvej 2
2605 Brøndby
Areal
204 - 264 m²
Priser
Leje pr. måned ex. drift5.525 - 8.800 kr.
Leje pr. m²/ år ex. drift325 - 400 kr.
Priser pr. m²
Leje / m² / år:325 - 400 kr.
Drift / m² / år:81 kr.
A conto varme / m² / år:85 kr.
Priser pr. år
Leje / år81.600 - 85.800 kr.
Drift / år16.524 - 21.384 kr.
A conto varme / år17.340 - 22.400 kr.
A conto vand / årKontakt udbyder
A conto el / årKontakt udbyder
Årlig leje & drift102.324 - 102.984 kr.
Energimærke
Område
2605 Brøndby
Afstand til offentlig transport
 
Bus
51 m

Kontorlejemål i forskellige størrelser

Kontorlejemål i forskellige størrelser tilbydes. Lejemålene ligger i en meget synlig ejendom på hjørnet af Kornmarksvej og Banemarksvej. Der er gode tilkørselsforhold til motorvejsnettet og Roskildevej, samt brede veje i om-rådet og samtidig kort afstand til København.

Der er to kontorlejemål til leje i ejendommen. Ét lejemål på 264 m² og et lejemål på 204 m².

Kontorlejemålet på 204 m²: Er indrettet med kontorlokaler i forskellige størrelser samt køkken og toilet. Det er muligt at parkere lige foran indgangen, og for at etablere en port eller dobbeltdør.

Lejemålet på 264 m²: Er opdelt i cellekontorer med lette vægge, og det er let at indrette kontoret til storrumskontor. Der er køkken og to toiletter i lejemålet.

Der er desuden gode p-forhold på ejendommen.

Afstanden til lejemålet angives til ca:

Holbækmotorvejen: 1,9 km. Ring 3: 1,2 km. Ring 4: 4,0 km. E20: 3,6 km. E47: 5,0 km. Roskildevej: 2,0 km.

email
Interesseret? Modtag gratis information om dette lejemål

Du kan gratis og uforpligtende modtage information om dette lejemål via e-mail. Så har du udbyders kontaktinformation ved hånden inden for kort tid. Klik på knappen herunder og udfyld kontaktformularen.

Beliggenhed

Lignende kontorlejemål

Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved atoprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage