Søg erhvervslokale i hele Danmark


Kontor til leje på Fjeldhammervej 15, 2610 Rødovre

info
Hvad bruges dine oplysninger til?
Order form shadow
Adresse (Se på kort):
Fjeldhammervej 15
2610 Rødovre
Areal
275 m²
Priser pr. måned
Leje ekskl. drift14.896 kr.
Leje inkl. drift, ekskl. forbrug17.600 kr.
Pris pr. år:211.200 kr.
Leje / m² / år:650 kr.
Drift / m² / år:118 kr.
Samlet anslået pris pr. måned inkl. drift17.600 kr.
Leje / måned:14.896 kr.
Drift / måned2.704 kr.
Område
2610 Rødovre
Afstand til offentlig transport
 
Bus
440 m

Ejendommen er yderst præsentabel og kan anvendes til kontor eller laboratorievirksomhed

Rigtig flot ejendom, som tidligere har været domicil for Fødevarestyrelsen. Ejendommen er yderst præsentabel og kan anvendes til kontor eller laboratorievirksomhed.

I forbindelse med fødevarestyrelsens lejemål, blev der installeret nyt laboratorieudstyr i stue- og underetagen, klar til en ny lejer.

Ejendommen er et omfattende ventilations- og temperaturstyringsanlæg. Derudover kan der indrettes rum med såvel over- som undertryk.

Ejendommen er i stueplan indrettet med et præsentabelt receptionsområde med flot indgangs-parti. I stueplan er der kontorer, samt adskillige laboratorier. Herudover møderum, tekøkken, kopirum og arkivrum.

På 1. salen er der indrettet med kontorer omkring en pæn fordelingsgang, herudover tekøkken, møderum og flere kopirum. I underetagen finder man bl.a. ejendommens store fællesområde, med kantine og udgang til hyggeligt gårdmiljø. Underetagen indeholder herudover kontorer og arkiver, samt gode bade- og omklædningsfaciliteter.

Hele ejendommen fremstår lys og pæn, og har størrelsen til at fungere som et flot domicil. Ejendommen kan også nemt opdeles i mindre lejemål, med fælles reception, kantine mm.

email
Interesseret? Modtag gratis information om dette lejemål

Du kan gratis og uforpligtende modtage information om dette lejemål via e-mail. Så har du udlejers kontaktinformation ved hånden inden for kort tid. Klik på knappen herunder og udfyld kontaktformularen.

Beliggenhed

Lignende kontorlejemål