arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

arrow_drop_up

Kontor til leje på Jernbane Allé 45, 1. sal, 2720 Vanløse

Få mere information
info
Hvad bruges dine oplysninger til?
Order form shadow
Anmod om fremvisning
Anmod om fremvisning close
event
Order form shadow
Kontakt udbyder
Kontakt udbyderclose
Order form shadow
Pia Frandsen
Kontaktperson
Pia Frandsen
phone Vis telefonnummer
email
Lintrup & Norgart A/S
Udbyder
Lintrup & Norgart A/S
Adresse (Se på kort):
Jernbane Allé 45
2720 Vanløse
Areal
315 m²
Priser
Priser pr. m²
Leje / m² / år:950 kr.
A conto varme / m² / år:120 kr.
A conto vand / m² / år:15 kr.
Priser pr. år
Leje / år299.250 kr.
Drift / årKontakt udbyder
A conto varme / år37.800 kr.
A conto vand / år4.725 kr.
A conto el / årKontakt udbyder
Årlig leje & drift299.250 kr.
EnergimærketTekøkken
Toilet
Energimærke
Område
2720 Vanløse
Afstand til offentlig transport
 
Bus
71 m
 
S-tog
88 m
 
Tog
88 m
 
Metro
148 m

Lejemål på 315 m² beliggende lige ved Vanløse Station

  • Lyst lejemål med mange vinduer og plads til mange medarbejdere
  • God indretning med kontorer i varierende størrelse
  • Mulighed for leje af p-pladser i ejendommens gård
  • Beliggende overfor Vanløse Station med både S-tog og Metro

Ejendommen er perfekt beliggende hvad enten man ankommer på cykel, med offentlig transport eller i bil. Området omkring Jernbane Allé emmer af liv og hygge. Metroen, Vanløse Torv, Vanløse Kulturhus og Bibliotek samt Vanløse Biograf og naturligvis det nye shoppingcenter Kronen giver området atmosfære.

Lejemålet som er på 315 m² fremstår meget lyst og venligt. Indretningen er en kombination af kontorer i varierende størrelse med af døre imellem, således der kan skabes en god sammenhæng mellem kontorende. Derudover indeholder lejemålet eget stort tekøkken, som nemt kan benyttes til både kantine og loungeområde. lejemålet har 3 toiletter.

email
Interesseret? Modtag gratis information om dette lejemål

Du kan gratis og uforpligtende modtage information om dette lejemål via e-mail. Så har du udbyders kontaktinformation ved hånden inden for kort tid. Klik på knappen herunder og udfyld kontaktformularen.

Beliggenhed

Lignende kontorlejemål

Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved atoprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage