arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

arrow_drop_up

Kontor til leje på Jyllingevej 71 kld, 2720 Vanløse

Få mere information
info
Hvad bruges dine oplysninger til?
Order form shadow
Anmod om fremvisning
Anmod om fremvisning close
event
Order form shadow
Kontakt udbyder
Kontakt udbyderclose
Order form shadow
Adresse (Se på kort):
Jyllingevej 71 kld
2720 Vanløse
Areal
18 m²
Priser
Priser pr. m²
Priser pr. år
Leje / år14.400 kr.
Drift / årIkke angivet
A conto varme / årIkke angivet
A conto vand / årIkke angivet
A conto el / årIkke angivet
Årlig leje & drift1.800 kr.
Område
2720 Vanløse
Afstand til offentlig transport
 
Bus
52 m
 
S-tog
347 m
 
Tog
347 m
 
Metro
724 m

Klinik udlejes på dagsbasis

Kliniklokale m. briks og adgang til fællesarealer herunder tekøkken, toilet, baderum, garderobe, venteværelse. Lokalet indgår i et klinikfællesskab, som har eksisteret på stedet i fem år.

De øvrige behandlere er massører, akupunktører og psykoterapeuter. Klinikken er en del af et større velfungerende fællesskab, hvor der også er aktiviteter som yoga, kungfu og meditation. Lokalerne blev gjort fuldstændigt i stand i sommers, hvor der bl.a. blev lagt gulvvarme ind i kliniklokalerne.

Prisen er for månedlig leje en enkelt dag om ugen + el og fælles rengøring = 1.500,-. Men hvis det passer bedre til ens behov, er det også muligt at leje på f.eks. fuld tid. Kontakt os for nærmere info, hvis du vil leje mere end en dag om ugen.

Klinikken er godt forbundet med andre bydele i København og ligger 10 min. gang fra Metro, 5 min. fra Jyllingevej S-station og linje 9A går lige til døren. Derudover er der gode parkeringsforhold. Den angivne pris er månedlig leje fuld tid inkl. forbrug og fælles udgifter. Kontakt os venligst for nærmere info.

email
Interesseret? Modtag gratis information om dette lejemål

Du kan gratis og uforpligtende modtage information om dette lejemål via e-mail. Så har du udbyders kontaktinformation ved hånden inden for kort tid. Klik på knappen herunder og udfyld kontaktformularen.

Beliggenhed

Lignende kontorlejemål