arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

arrow_drop_up

Kontor til leje på Borupvang 5C, 2750 Ballerup

Få mere information
info
Hvad bruges dine oplysninger til?
Order form shadow
Anmod om fremvisning
Anmod om fremvisning close
event
Order form shadow
Kontakt udbyder
Kontakt udbyderclose
Order form shadow
Ole Fromberg
Kontaktperson
Ole Fromberg
phone Vis telefonnummer
email
Newsec Datea A/S
Udbyder
Newsec Datea A/S
DADES AS
Ejer
DADES AS
Adresse (Se på kort):
Borupvang 5C
2750 Ballerup
Areal
550 - 802 m²
Priser
Leje pr. måned ex. drift40.104 - 58.479 kr.
Leje pr. m²/ år ex. drift875 kr.
Priser pr. m²
Leje / m² / år:875 kr.
Drift / m² / år:325 kr.
A conto varme / m² / år:86 kr.
Priser pr. år
Leje / år481.250 kr.
Drift / år178.750 kr.
A conto varme / år47.300 kr.
A conto vand / årKontakt udbyder
A conto el / årKontakt udbyder
Årlig leje & driftKontakt udbyder
Bad og omklædningElevator
Fælles auditoriumFælles loungeområde
Fælles mødelokalerKlimaanlæg
KølingParkeringspladser
Tekøkken
Energimærke
Område
2750 Ballerup
Afstand til offentlig transport
 
Bus
350 m
 
S-tog
759 m
 
Tog
759 m

Kontor til leje i Ballerup

- Præsentabel erhvervsejendom
- Fleksibel planløsning
- Synlig beliggenhed
- Gode parkeringsforhold

Området:
I det attraktive erhvervsområde Lautrupparken i Ballerup ligger den præsentable og spændende erhvervsejendom Borupvang 5C med stor synlighed fra Ballerup Byvej.
Den korte afstand til både S-tog og motorvej, giver ejendommen en ideel placering med kort transporttid til København.

Ejendommen:
Ejendommen ligger omgivet af åbne grønne arealer, der kan nydes fra arbejdspladserne, fra de store lyse lobby-rum og fra husets terrasser og uderum. Ejendommens spændende arkitektur med søjlekonstruktion danner grundlaget for en høj grad af fleksibilitet i fremtidige planløsninger, hvorfor Borupvang 5C både kan rumme særskilte kontorer, storrumskontorer og en blanding af disse to.

Lejemålet:
Ankomsten fra den store parkeringsplads foregår ad den lyse reception. I bygningens underetage ligger den store lyse kantine ved den sydvest-vendte terrasse.
email
Interesseret? Modtag gratis information om dette lejemål

Du kan gratis og uforpligtende modtage information om dette lejemål via e-mail. Så har du udbyders kontaktinformation ved hånden inden for kort tid. Klik på knappen herunder og udfyld kontaktformularen.

Beliggenhed

Lignende kontorlejemål

Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved atoprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage