arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

arrow_drop_up

Kontor til leje på Brydehusvej 30, 2750 Ballerup

Få mere information
info
Hvad bruges dine oplysninger til?
Order form shadow
Anmod om fremvisning
Anmod om fremvisning close
event
Order form shadow
Kontakt udbyder
Kontakt udbyderclose
Order form shadow
Kontaktperson
Helle Lindhardt
phone Vis telefonnummer
email
ATP Ejendomme A/S
Udbyder
ATP Ejendomme A/S
Adresse (Se på kort):
Brydehusvej 30
2750 Ballerup
Areal
266 - 497 m²
Priser
Leje pr. måned ex. drift13.300 - 24.850 kr.
Leje pr. m²/ år ex. drift600 kr.
Priser pr. m²
Leje / m² / år:600 kr.
Drift / m² / år:81 kr.
A conto varme / m² / år:66 kr.
Priser pr. år
Leje / år159.600 - 298.200 kr.
Drift / år21.546 - 40.257 kr.
A conto varme / år17.556 - 32.802 kr.
A conto vand / årKontakt udbyder
A conto el / årKontakt udbyder
Årlig leje & driftKontakt udbyder
CellekontorParkeringspladser
TekøkkenToilet
Energimærke
Område
2750 Ballerup
Afstand til offentlig transport
 
Bus
449 m
 
S-tog
795 m
 
Tog
795 m

Præsentabel kontorejendom ved ringvej 4

Ejendommen er velbeliggende i forhold til Ring 4. Kommunen er efterhånden blevet et udbygget og eftertragtet erhvervsområde og huser mange forskelligartede virksomheder.

Kommunen arbejder amibitiøst med at understøtte udvikling og vækst via erhvervsnetværk, byplanlægning, byggesagsbehandling samt miljø, klima, uddannelse og kultur. Af større kulturattraktioner ligger blandt andet Ballerup Super Arena samt East Kilbride Badet. I Kommunen er lokaliseret flere større virksomheder som ATEA, Oracle, KMD og Siemens.

Der er nem adgang til det overordnede vejnet, både Ballerup Byvej, Ringvej 4 samt motorring 4 er beliggende kun få hundrede meter fra ejendommen.

Lejemål 1 er på 497 m² og indrettet primært som storrumskontor. Ankomst sker via ejendommens repræsentative hovedindgang..

Lejemål 2 er på 266 m² består af en blanding af storrumskontorer og mindre kontorer .

Lejemål 3 er på 250,50 m² kontor og 215,80 m² lager med port. Alle tre lejemål fremstår pæne og indflytningsklare, dermed er hurtig overtagelse mulig .

Lejemålene er ideelle til jer, som har en virksomhed der skal ligge tæt på indfalds- og motorveje i en erhvervsvenlig kommune, som Ballerup er. Der er parkeringsmulighed hele vejen omkring ejendommen, som mod Brydehusvej er befæstet med flot, grøn beplantning, som giver et fint indtryk af ejendommen som helhed.

De lyse lokaler og den gode indretning gør kontorerne virkelig effektive. Den nuværende indretning af primært som storrumskontorer, men i lejemålet på 1. sal mf., er der også indrettet til en vagtstue, et rum, som kan have mange anvendelsesmuligheder.

To “lave” vægge i lejemålet på 1. sal th., giver mulighed for opdeling af rummet, uden at have lukkede arealer og dermed opnår man roligere omgivelser men stadig gode muilgheder for videndeling. Der er hvidmalede vægge og pæne grå tæpper på gulve. Køkken- og toiletfaciliteter er fine og indrettet i lyse farver.

email
Interesseret? Modtag gratis information om dette lejemål

Du kan gratis og uforpligtende modtage information om dette lejemål via e-mail. Så har du udbyders kontaktinformation ved hånden inden for kort tid. Klik på knappen herunder og udfyld kontaktformularen.

Beliggenhed

Lignende kontorlejemål