Søg erhvervslokale i hele Danmark


Kontor til leje på Kirstinehøj 67, 2770 Kastrup

info
Hvad bruges dine oplysninger til?
Order form shadow
Adresse (Se på kort):
Kirstinehøj 67
2770 Kastrup
Areal
830 m²
Priser pr. måned
Leje ekskl. drift55.333 kr.
Leje inkl. drift, ekskl. forbrug62.458 kr.
Pris pr. år:749.490 kr.
Leje / m² / år:800 kr.
Drift / m² / år:103 kr.
Samlet anslået pris pr. måned inkl. drift62.458 kr.
Leje / måned:55.333 kr.
Drift / måned7.124 kr.
Afstand til offentlig transport
 
Bus
326 m

Ejendommen er en nyere ejendom der fremstår yderst præsentabel

BESKRIVELSE AF EJENDOMMEN Indeholder: Stue etage med flot trappe til 1 sal, stort lokale mod vej der kan bruges til showroom, mødelokale eller kantine/spisestue. I stueetagen er endvidere et godt og diskret lagerlokale på ca. 175 m². Der forefindes ligeledes køkken og toilet. 1. salen består af flere kontorer af varierende størrelse og alle med flotte trægulve. Der er endvidere et større åbent kontorlokale samt flere ”øer” hvor medarbejdere lige kan mødes og kreativiteten kan udfolde sig. Endvidere toiletkerne og mindre thekøkken.

Indgang til lagerdelen foregår under det overdækkede areal på bagsiden af bygningen. Det er muligt at kører rundt om ejendommen. Området Kirstinehøj er et blandet erhvervsområde med bla. Butikker som VVS experten, Jysk, My Home og flere inde for automobiltilbehør og produkter. Endvidere er der i området flere grafiske og håndværksvirksomheder, samt bilforretninger som Tesla, SMC og Citroen.

email
Interesseret? Modtag gratis information om dette lejemål

Du kan gratis og uforpligtende modtage information om dette lejemål via e-mail. Så har du udlejers kontaktinformation ved hånden inden for kort tid. Klik på knappen herunder og udfyld kontaktformularen.

Beliggenhed

Lignende kontorlejemål