arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

arrow_drop_up

Kontor til leje på Virumgårdsvej 21, 2830 Virum

Få mere information
info
Hvad bruges dine oplysninger til?
Order form shadow
Anmod om fremvisning
Anmod om fremvisning close
event
Order form shadow
Kontakt udbyder
Kontakt udbyderclose
Order form shadow
Kontaktperson
Michael Hedes Pedersen
phone Vis telefonnummer
email
Nybolig Erhverv København A/S
Udbyder
Nybolig Erhverv København A/S
Adresse (Se på kort):
Virumgårdsvej 21
2830 Virum
Areal
3.822 m²
Priser
Leje pr. måned ex. drift231.231 kr.
Leje pr. m²/ år ex. drift726 kr.
Priser pr. m²
Leje / m² / år:726 kr.
Drift / m² / år:75 kr.
Priser pr. år
Leje / år2.776.150 kr.
Drift / år284.662 kr.
A conto varme / årIkke angivet
A conto vand / årIkke angivet
A conto el / årIkke angivet
Årlig leje & drift3.060.812 kr.
Energimærke
Afstand til offentlig transport
 
Bus
203 m
 
S-tog
640 m
 
Tog
640 m

Kontordomicil i Virum udlejes

Ejendommen ligger i et mindre erhvervsområde centralt i Virum. Området gennemgår en positiv udvikling og flere større virksomheder etablerer sig i flotte nabo-ejendomme. Der er kort afstand til Lyngby-motorvejen og S-togsstationen Sorgenfri er inden for gå-afstand.

Ejendommen er opført som domicilejendom i høj bygningsmæssig kvalitet og består af to etager med dertilhørende næsten fuld kælder. Selve bygningen har form som en hestesko og er indrettet med kontorer i varierende størrelser og kan nemt ændres til anden indretning - f.eks. undervisningsvirksomhed. I stueetagen er der indrettet en fuldt udstyret kantine i lyse omgivelser med udsyn til den dertilhørende gårdhave. På 1. salen er det muligt at fjerne dele af loftet og dermed åbne op for lysindfald fra vinduer i taget.

Ruminddelingen er ikke konstruktionsbærende og ejendommen er derfor yderst fleksible i forhold til lejers indretningsønsker. I bygningens nederste etage findes en højloftet og anvendelig kælder, der er ideel til lager eller kreative aktivitetsområder som f.eks. sportshal eller lignende.

Ejendommen fremstår i god stand såvel indvendigt som udvendigt. Farvevalg for døre og paneler er ikke tidssvarende, men det er tydeligt, at ejendommen løbende er vedligeholdt. De i alt tre etager er desuden forbundet med en vareelevator.

Omkring ejendommen findes en hyggelig og grøn gårdhave med direkte adgang fra kantinen, ligesom der findes gode parkeringsforhold med 40 parkeringspladser.

email
Interesseret? Modtag gratis information om dette lejemål

Du kan gratis og uforpligtende modtage information om dette lejemål via e-mail. Så har du udbyders kontaktinformation ved hånden inden for kort tid. Klik på knappen herunder og udfyld kontaktformularen.

Beliggenhed

Lignende kontorlejemål