arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

arrow_drop_up

Kontor til leje på Vandtårnsvej 62A, 2. sal, 2860 Søborg

Få mere information
info
Hvad bruges dine oplysninger til?
Order form shadow
Anmod om fremvisning
Anmod om fremvisning close
event
Order form shadow
Kontakt udbyder
Kontakt udbyderclose
Order form shadow
Millie Korsdal Rafn
Kontaktperson
Millie Korsdal Rafn
phone Vis telefonnummer
email
Boka Group A/S
Udbyder
Boka Group A/S
Adresse (Se på kort):
Vandtårnsvej 62A, 2. sal
2860 Søborg
Areal
450 - 1.741 m²
Priser
Leje pr. måned ex. drift36.563 - 141.456 kr.
Leje pr. m²/ år ex. drift975 kr.
Priser pr. m²
Leje / m² / år:975 kr.
Drift / m² / år:280 kr.
A conto varme / m² / år:40 kr.
A conto vand / m² / år:7 kr.
Priser pr. år
Leje / år438.750 - 1.697.475 kr.
Drift / år126.000 - 487.480 kr.
A conto varme / år18.000 - 69.640 kr.
A conto vand / år3.150 - 12.187 kr.
A conto el / årIkke angivet
Årlig leje & drift564.750 - 2.184.955 kr.
ElevatorAlarmsystem
Åbent 24/7Toilet
HandikapvenligtBad og omklædning
Fælles mødelokalerParkeringspladser
SkiltningFibernet
Arkiv- og lagerpladsArkiv- og lagerplads
Arkiv- og lagerpladsCafeteria / Catering
Cafeteria / CateringCellekontor
CellekontorKlimaanlæg
KlimaanlægTekøkken
Afstand til offentlig transport
 
Bus
155 m

Nyt og topmoderne kontor centralt beliggende i Søborg

I nyopført ejendom er de sidste 2 lejemål klar til udlejning.

A+ Beliggenhed og parkering: OfficePark Søborg er placeret meget centralt på Vantårnsvej ved siden af det gamle vandtårn. Det bidrager med grønne vidder. Derudover har Vandtårnsvej og området omkring udviklet sig til at indeholde mange spændende virksomheder som Novo Nordisk NNIT, Ferrodan mv. Vandtårnsvej ligger godt ifht. vejnettet i Storkøbenhavn, meget tæt på Ring 3 og med til- og frakørsel til både Motorvej E20/E47 og Hillerødmotorvejen samt Hovedvej 19 til København inden for få minutter. Buddinge og Kildekabkke S-togstation er i gå/cykel afstand ejendommen. Der er endvidere flere busforbindelser der stopper lige uden for ejendommen. Den kommende letbane får stoppested på Gladsaxe Ringvej meget tæt på ejendommen. Der er etableret p-pladser i to plan under ejendommen samt 40 kundeparkering i terræn.

Lejemålet: På 2. etage udlejes de sidste 1741 m² enten som ét stort lejemål eller i op til 3 lejemål fra 450 m². På 3. etage er det sidste lejemål på 538 m² ledigt. Lokalerne er beliggende i nyopført ejendom, med flot fælles entre åben i 6 etages højde. Lejemålene er beliggende på hhv. 2. og 3. etage med flot udsigt og med godt lysindfald fra store vinduer. Lejemålene indrettes efter lejers ønsker og behov, med mødelokaler med glasvægge, stillerum, storrumskontorer, te-køkken, teknik/serverrum, print/kopi samt arkiv rum. Der er flot gråt ege gulvtæppe i kontoret med olieret egetræsgulv i møde og stillerum. Alt indrettes i lyse lækre materialer. Lejemålene har komfortventilation og rigtig godt indeklima.

Kantine og fælles konference- og mødelokaler: I stueetagen er der stor fælles lækker kantine med adgang til grøn terrasse. Lejer betaler pr. gang der spises i kantinen. Lejer har mulighed for at benytte fælles konference- og mødelokale beliggende i stueetagen. Møde- og konferencelokale er begge udstyret med projekter og fiberinternet.

Parkering: Til lejemålene hører 1 parkeringsplads pr. 100 m² lejemål. Parkering er placeret i p-kælder i 2 etager under ejendommen. Der er derudover mulighed for at leje yderligere parkeringspladser i parkeringskælder eller som opmærkede pladser i terræn. Derudover har ejendommen 3 timers gæsteparkering i terræn. Under bygningen er der 2 etager med parkeringskælder, hvor det er muligt at leje en plads eller benytte på timebasis.

email
Interesseret? Modtag gratis information om dette lejemål

Du kan gratis og uforpligtende modtage information om dette lejemål via e-mail. Så har du udbyders kontaktinformation ved hånden inden for kort tid. Klik på knappen herunder og udfyld kontaktformularen.

Beliggenhed

Lignende kontorlejemål