arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

arrow_drop_up

Kontor til leje på Strandvejen 203, 2900 Hellerup

Få mere information
info
Hvad bruges dine oplysninger til?
Order form shadow
Anmod om fremvisning
Anmod om fremvisning close
event
Order form shadow
Kontakt udbyder
Kontakt udbyderclose
Order form shadow
Kontaktperson
Mads Jarlshøi
phone Vis telefonnummer
email
M. Goldschmidt Ejendomme A/S
Udbyder
M. Goldschmidt Ejendomme A/S
Adresse (Se på kort):
Strandvejen 203
2900 Hellerup
Areal
21 - 57 m²
Priser
Leje pr. måned ex. drift2.511 - 6.816 kr.
Leje pr. m²/ år ex. drift1.435 kr.
Priser pr. m²
Leje / m² / år:1.435 kr.
Drift / m² / år:200 kr.
A conto varme / m² / år:150 kr.
A conto vand / m² / år:50 kr.
A conto el / m² / år:150 kr.
Priser pr. år
Leje / årIkke angivet
Drift / årIkke angivet
A conto varme / årIkke angivet
A conto vand / årIkke angivet
A conto el / årIkke angivet
Årlig leje & driftIkke angivet
Åbent 24/7Toilet
HandikapvenligtFælles mødelokaler
ParkeringspladserRengøring
Tekøkken
Energimærke
Område
2900 Hellerup
Afstand til offentlig transport
 
Bus
46 m
 
S-tog
836 m
 
Tog
836 m

Separat kontor - med mødefaciliteter og parkering

Tæt på grønne omgivelser, hovedstaden og transport

Kontorhotellet ligger i smukke grønne omgivelser i hjertet Hellerup, kun 5 km nord for København.

Der er nem adgang til Strandvejens fashionable strøgmiljø, caféer og restauranter, og du har Hellerup Havn, Hellerup Strand og Hellerup Sejlklub lige om hjørnet.

Der er nem tilgang til offentlig transport med 10 minutters gang til Hellerup station, flere buslinjer ved døren og god tilslutning til både Helsingørmotorvej 201, ringvej 2 og 3, samt 25 minutters kørsel til Københavns lufthavn. Naboen Hellerup Park Hotel, står klar til at hjælpe med indkvartering og bespisning af eventuelle overnattende gæster.

Kontorhotellet har egen parkeringsplads i terræn og giver mulighed for parkering til både lejere og gæster.

Det perfekte sted at starte din virksomhed

Er du nyopstartet eller har du en mindre virksomhed, så har du et godt udgangspunkt, når du lejer vores lokaler. Virksomhederne i kontorfællesskabet deles om alle fællesudgifter, hvorfor vi kan holde din samlede leje inkl. driftsudgifter og forbrug lavt.

Kontorfælleskabet tilbyder et kontormiljø med adgang til fællesfaciliteter så som toilet og køkken, mødelokale med online bookning. Du får herudover fordelene i et godt forretningsnetværk hos naboerne, frihed til at down- eller upsize uden binding, rengøring af fællesareler, åbent 24/7 og mulighed for at lukke og låse døren til eget kontor.

Bygningernes placering giver nem tilgang med bil. Der er mange p-pladser tilknyttet ejendommen, så du har nemt ved at finde en plads til dig selv eller dine gæster.

Kontorhotellet giver adgang til et stort og indbydende fælleskøkken/spiserum, hvor du kan lave lette anretninger, spare med naboen eller et uformelt møde ved kaffemaskinen.

Fleksibel indretning

Ejendommen er indrettet med en fordelingsgang, der har adgang til hvert enkelt kontor. Der er derfor mulighed for at leje enkelte kontorer separat eller lægge flere lokaler sammen efter behov. Vi kan lige nu tilbyde din virksomhed fra 19 til 78 m2 sammenhængende kontor. Alle lokalerne har adgang til pæne og altid rengjorte fællesarealer og vi sætter skilt på døren til kontoret samt på for- og bagindgangen. Mødelokalet er fuldt udstyret og møbleret uden ekstra udgifter for brugerne.

Vi arbejder målrettet på at skaffe de bedste rammer for din virksomhed og give dig optimal udnyttelse af lokalerne, uden at det koster dig en formue.

Som standard er lokalerne nymalet og indrettet med nyere gulvtæpper og lofter. Vi lytter dog meget gerne til dine behov og indretter efter aftale, så du får et kontor, skræddersyet efter dine behov, uden at skulle løfte en finger.

BEMÆRK at beløb opgjort til forbrug (drift, varme, vand og el) er anslået da alle udgifter er indebåret i lejen. Huslejen er derfor 1985 kr./m2 inkl. forbrug.

email
Interesseret? Modtag gratis information om dette lejemål

Du kan gratis og uforpligtende modtage information om dette lejemål via e-mail. Så har du udbyders kontaktinformation ved hånden inden for kort tid. Klik på knappen herunder og udfyld kontaktformularen.

Beliggenhed

Lignende kontorlejemål