arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

arrow_drop_up

Kontor til leje på Staktoften 22, 2950 Vedbæk

Få mere information
info
Hvad bruges dine oplysninger til?
Order form shadow
Anmod om fremvisning
Anmod om fremvisning close
event
Order form shadow
Kontakt udbyder
Kontakt udbyderclose
Order form shadow
Kontaktperson
danbolig Erhverv
phone Vis telefonnummer
danbolig Erhverv, Johnny Hallas ApS
Udbyder
danbolig Erhverv, Johnny Hallas ApS
Adresse (Se på kort):
Staktoften 22
2950 Vedbæk
Areal
559 m²
Priser
Leje pr. måned ex. drift32.375 kr.
Leje pr. m²/ år ex. drift695 kr.
Priser pr. m²
Leje / m² / år:695 kr.
Priser pr. år
Leje / år388.505 kr.
Drift / årKontakt udbyder
A conto varme / årKontakt udbyder
A conto vand / årKontakt udbyder
A conto el / årKontakt udbyder
Årlig leje & driftKontakt udbyder
Energimærke
Afstand til offentlig transport
 
Bus
264 m

Lyst kontor lejemål på 559 m²

Spændende lejemål med mange anvendelsesmuligheder
Ønsker din virksomhed en beliggenhed tæt på motorvejsnettet mod bl.a. København og Helsingør samt gode parkeringsmuligheder, så er denne fleksible ejendom fra 1964 lige noget for Jer.
Ejendommen byder på lækre lejemål i varierende størrelser. Lejemålene har gode muligheder for spændende indretning til forskellige typer af virksomheder, et super lysindfald fra store ovenlysvinduer samt gode reelle lokaler. Indretningen henvender sig både til kreative brancher, liberalt erhverv, salgs- og marketingsvirksomheder, undervisning mm.
Pt. er der ledige lejemål på 1. sal og udgør et areal på 2.299 m², som kan lejes samlet eller opdelt i mindre enheder fra 212 m². Lejemålenes placering og indretning fremgår af vedlagte plantegninger. Udlejer har 100 % istandsat lejemålene på hhv. 457 m² og 595 m² og de øvrige ledige arealer i ejendommen vil kunne istandsættes tilsvarende. Her vil kommende lejer også kunne få stor indflydelse på istandsættelsen.
Af andre virksomheder i ejendommen kan bl.a. nævnes BMT, Mill & Mortar, Center for muskeltræning, Bendix Food og Lundens Vin.
Ejendommen er placeret i Trørød Erhvervsområde og har gode parkeringsmuligheder til medarbejder såvel som kunder.
Lejemålet er pt. indrettet med 5 cellekontorer, storrumskontor, større medarbejderkøkken med god mulighed for mange spisepladser eller mødelokale. 2 toiletter og mindre arkiv/depotrum.
Lejemålet er endnu ikke istandsat og kan indrettes i samråd med kommende lejer. Godt lysindfald fra bl.a. ovenlysvinduer.
email
Interesseret? Modtag gratis information om dette lejemål

Du kan gratis og uforpligtende modtage information om dette lejemål via e-mail. Så har du udbyders kontaktinformation ved hånden inden for kort tid. Klik på knappen herunder og udfyld kontaktformularen.

Headline

Lignende kontorlejemål

Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved atoprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage