arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

arrow_drop_up

Kontor til leje på Nordre Strandvej 119, 3150 Hellebæk

Få mere information
info
Hvad bruges dine oplysninger til?
Order form shadow
Anmod om fremvisning
Anmod om fremvisning close
event
Order form shadow
Kontakt udbyder
Kontakt udbyderclose
Order form shadow
Adresse (Se på kort):
Nordre Strandvej 119
3150 Hellebæk
Areal
20 - 227 m²
Priser
Leje pr. måned ex. drift1.833 - 24.592 kr.
Leje pr. m²/ år ex. drift1.100 - 1.300 kr.
Priser pr. m²
Leje / m² / år:1.100 - 1.300 kr.
Priser pr. år
Leje / år28.600 - 457.600 kr.
Drift / årKontakt udbyder
A conto varme / årKontakt udbyder
A conto vand / årKontakt udbyder
A conto el / årKontakt udbyder
Årlig leje & drift28.600 - 457.600 kr.
Fælles loungeområdeFælles mødelokaler
Parkeringspladser
Energimærke
Område
3150 Hellebæk
Afstand til offentlig transport
 
Bus
28 m
 
Tog
441 m

Hellebæk Klædefabrik - Kontorfællesskabet tæt ved vandet

På Hellebæk Klædefabrik tilbydes lejemål fra 18 m² og opefter. Ideelt for den lille virksomhed, der skal etablere sig uden store omkostninger.

Den årlige leje pr. m² varierer alt efter placering i ejendommen, men ligger mellem kr. 900,- kr. 1.300,-. I lejen er inkluderet driftsudgifter, skatter, el, vand, varme og parkering.

Den moderniserede og istandsatte Hellebæk Klædefabrik er et ægte bevis på, hvordan gammel industrikultur kan tilpasses nutidens krav.

Hellebækken løber gennem området, som med den afvekslende bygningsrytme og de smukt beplantede udenomsarealer, overalt byder på spændende kig mod Øresund og den skånske kyst. Her findes løsningen for den lille og mellemstore virksomhed, som skal fungere, uden at der skal afholdes store etableringsomkostninger.

Der er mulighed for at leje fra 18 m² og opefter. Da Hellebæk Klædefabrik har ca. 65 lejere, vil der - højst sandsynlig - altid være mulighed for at opfylde lejernes behov for at udvide eller indskrænke.

Til fællesskaberne hører toiletter (nogle med brusebad), tekøkken, hyggelig frokoststue og mødelokaler. Hurtigt internet til lave priser.

Til et lejemål på 18 m² netto hører andel af fællesarealer på 8 m² og lejemålet udgør således brutto 26 m².

Gode parkeringsforhold. Det er ikke kun den smukke udsigt over Øresund til Kullen eller langs stranden til Kronborg, der er attraktiv på Hellebæk Klædefabrik. Også muligheden for at komme til og fra Hellebæk Klædefabrik ved egen eller offentlig transport tilfredsstiller de flestes behov. Der er kun 5 km til Helsingør, hvorfra der går tog til København og færger til Helsingborg flere gange i timen døgnet rundt. I bil er man på få minutter ved motorvejen, og det varer ca. en halv time at køre til København. Hver halve time kan man komme med tog mod Helsingør eller Hornbæk, toget holder „i baghaven“ på Hellebæk Station. Der er kun få minutters gang til toget gennem skoven og forbi de smukke historiske bygninger.

email
Interesseret? Modtag gratis information om dette lejemål

Du kan gratis og uforpligtende modtage information om dette lejemål via e-mail. Så har du udbyders kontaktinformation ved hånden inden for kort tid. Klik på knappen herunder og udfyld kontaktformularen.

Beliggenhed

Lignende kontorlejemål