Søg erhvervslokale i hele Danmark

arrow_drop_up

Kontor til leje på Kirke Værløsevej 38, 3500 Værløse

info
Hvad bruges dine oplysninger til?
Order form shadow
Udfyld venligst
Adresse (Se på kort):
Kirke Værløsevej 38
3500 Værløse
Areal
135 m²
Priser
Leje pr. måned7.504 kr.
Leje pr. m²/ år667 kr.
Priser pr. m²
Leje / m² / år:667 kr.
Priser pr. år
Leje / år90.045 kr.
Drift / årIkke angivet
A conto varme / årIkke angivet
A conto vand / årIkke angivet
A conto el / årIkke angivet
Årlig leje & driftIkke angivet
Energimærke
Område
3500 Værløse
Afstand til offentlig transport
 
Bus
69 m
 
S-tog
861 m
 
Tog
861 m

Flot lyst kontorlejemål

I meget præsentabel og velbeliggende ejendom bliver 134,51 m² kontorareal på 1. sal ledigt for ny lejer.

Udlejer tilbyder en fast årlig begyndelsesleje i de 4 første år på kr. 90.000, svarende til kr. 7.500 pr. måned, eller ca. kr. 670 pr. m² p.a. Dvs. ingen årlig regulering i 4 år fra ikrafttrædelsestidspunktet. Efter 4 år reguleres lejen til markedslejen svarende til den gennemsnitlige leje for øvrige lejemål i ejendommen (p.t. ca. kr. 786).

Ejendommen er opført i 1990 og har et samlet areal på 1.158 etagemeter, der er fordelt på 3 plan og opdelt i større og mindre kontorlejemål.

Hele ejendommen er særdeles velholdt – såvel ude som inde – idet udlejer sørger for, at alle fællesarealer altid fremstår velpassede, bl.a. ved ugentlig renholdelse, pasning af blomster i hall, kvartalsvis vinduespolering af hele ejendommen m.v.

Der er indlagt fjernvarme og i 2015 monteret nye vinduer med energiglas i hele ejendommen, hvilket har resulteret i en væsentlig lavere varmeudgift.

Lejemålet er beliggende med god synlighed på 1. sal med facade mod Kirke Værløsevej.

Indgang til lejemålet via flot glasindgangsparti med poleret granit. Lejemålet er p.t. indrettet med stort indbydende receptionsområde/kontor, 2 lyse hjørnekontorer/mødelokaler samt mindre kontor, arkiv, fint lille køkken samt toiletkerne. Fast loftbelysning overalt monteret i lyddæmpede lofter.

I underetagen findes et nydeligt baderum, der frit kan benyttes af husets brugere.

I lejemålet er installeret tyverialarm og fordelingscentral.

Bygningen er sikret med elektrisk låsesystem, porttelefon og yderdøre i sikkerhedsglas. Endvidere er såvel trappetårn som parkeringsplads belyst hele natten af sikkerhedshensyn.

Der er befæstet parkeringsareal og kørevej rundt om ejendommen. Til lejemålet hører 2 faste parkeringspladser samt 4 gæsteparkeringspladser for husets kunder. Derudover fri parkering på Ny Vestergårdsvej ca 25 meter fra ejendommen.

Ring for nærmere præsentation.
email
Interesseret? Modtag gratis information om dette lejemål

Du kan gratis og uforpligtende modtage information om dette lejemål via e-mail. Så har du udlejers kontaktinformation ved hånden inden for kort tid. Klik på knappen herunder og udfyld kontaktformularen.

Beliggenhed

Lignende kontorlejemål