Søg erhvervslokale i hele Danmark

arrow_drop_up

Kontor til leje på Langebjergvænget 18, 4000 Roskilde

info
Hvad bruges dine oplysninger til?
Order form shadow
Anmod om fremvisning
Anmod om fremvisning close
event
Jeg accepterer Lokalebasen.dks betingelser herunder e-mails
Order form shadow
Kontakt udbyder
Kontakt udbyderclose
Jeg accepterer Lokalebasen.dks betingelser herunder e-mails
Order form shadow
Adresse (Se på kort):
Langebjergvænget 18
4000 Roskilde
Areal
30 - 140 m²
Priser
Priser pr. m²
Drift / m² / år:276 kr.
Priser pr. år
Leje / år45.000 - 133.000 kr.
Drift / årIkke angivet
A conto varme / årIkke angivet
A conto vand / årIkke angivet
A conto el / årIkke angivet
Årlig leje & driftIkke angivet
Område
4000 Roskilde
Nærmeste annoncerede p-plads
ONEPARK524 m
Afstand til offentlig transport
 
Bus
312 m
 
Tog
715 m

Fleksible kontorer til udlejning i Roskilde

Vores ejendom er beliggende Langebjergvænget 18, i et lille og ”hyggeligt” industriområde med hovedsageligt mindre virksomheder. Det er særdeles gode trafikale forhold. Tæt ved Holbækmotorvejen (afkørsel 9 med tilgang fra både Øst og Vest) og tæt ved Trekroner station. Der er gang- og cykelsti direkte fra lejemålet til Trekroner og videre derfra.

 

Der er rigeligt med privat parkering på selve ejendommen, som består af to bygninger. Den ene i et plan og den anden i to plan.

 

Bygningen i to plan er nyopført (2015) og er udformet med særdeles gode fællesfaciliteter i form af en stor og lys frokoststue med køkken og med udgang til lille terrasse. Desuden er der to fine mødelokaler - et ”lille” på 25 m2 og et stort på 50 m2. Det store mødelokale egner sig desuden til demo- / udstillings- og undervisningsformål da der her er god udenomsplads. Begge lokaler har whiteboards og en 65” AV-skærm på væggen.

 

Der er en indgang / opgang i hver ende af bygningen. Der er to toiletter på hver etage, altså i alt 4 toiletter. Alle toiletter er handicap venlige og med brusefacilitet. Der er installeret tyverialarm på fælleslokalerne og den enkelt lejer kan, om ønsket, få monteret sensorer egne lokaler. Fællesarealerne udgør samlet omkring 300 m2.

 

Hvert lejemål har sine egne lokaler og vi sørger for opdelingen med faste skillevægge. Bygningen er meget modulært opbygget med et vindue i de fleste af modulerne mod facader. Dette giver stor fleksibilitet mht. opdeling og mulighed for at indrette sig meget effektivt (mange arbejdspladser / areal).

 

Der er topmoderne tekniske installationer med rigeligt antal data og stikkontakter, ligesom der er et fælles teknik rum med X-felt og skab for placering af switche mv. Der er ført fiber fra TDC og Fibia ind i bygningen. Den enkelte lejer skal dog selv aftale direkte med en af disse.

 

I den nye bygning er der et 140 m2 dejligt lyst lokale ledigt på 1. sal. Da der er to døre til dette lokale kan det eventuelt opdeles i to mindre 2 lejemål, hvoraf det ene kan være på ned til 30 m2.

 

Alle lejere - stort som lille lejemål – har adgang til de samme fine fællesfaciliteter. Dette er inkluderet i huslejen, hvilket resulterer i en differentieret leje afhængig af størrelsen af det aktuelle lejemål.

 

Nogle eksempler:

 

Et lejemål på 30 m2 koster 11.250 Kr. / kv. (svarende til 3.750 Kr. / mdr.)

Et lejemål på 100 m2 koster 26.250 Kr. / kv. (svarende til 8.750 Kr. / mdr.)

Et lejemål på 140 m2 koster 33.250 Kr. / kv. /svarende til 11.083 Kr. / mdr.)

 

Bemærk: Disse lejer inkluderer altså adgang til og benyttelse af de ca. 300 m2 fællesfaciliteter. Det er derfor kun nødvendigt at leje det netto areal som man har brug for.

 

Foruden lejen tilkommer der drifts- og forbrugsudgifter. Disse afregnes kvartalsvis sammen med lejen og reguleres (om nødvendigt) en gang årligt. P.t. udgør driftsudgifterne aconto 160 Kr. / m2 / år, og forbrugsudgifterne 116 Kr. / m2 / år. Altså et samlet acontobeløb på 276 Kr. / m2 / år.

email
Interesseret? Modtag gratis information om dette lejemål

Du kan gratis og uforpligtende modtage information om dette lejemål via e-mail. Så har du udbyders kontaktinformation ved hånden inden for kort tid. Klik på knappen herunder og udfyld kontaktformularen.

Beliggenhed

Lignende kontorlejemål