Søg erhvervslokale i hele Danmark


Kontor til leje på Havnegade 23, 5000 Odense C

info
Hvad bruges dine oplysninger til?
Order form shadow
Adresse (Se på kort):
Havnegade 23
5000 Odense C
Areal
134 m²
Priser pr. måned
Leje ekskl. drift5.583 kr.
Pris pr. år:67.000 kr.
Leje / m² / år:500 kr.
Samlet anslået pris pr. måned inkl. drift5.583 kr.
Leje / måned:5.583 kr.
Energimærke
Område
5000 Odense C
Nærmeste annoncerede p-plads
EUROPARK A/S292 m
Afstand til offentlig transport
 
Bus
693 m

Velbeliggende domicil tæt på havnen

Sjældent udbudt kontorlejemål på Havnegade 23 udbydes hermed. Der er tale om en selvstændig ejendom med meget markant og synlig placering ud mod Havnegade og Odins Bro forbindelsen.

Ejendommen fremtræder med pudset facade og fremstår i ”pakhusstil” med sprossede vinduespartier. Indvendigt fremstår lokalerne lyse og venlige med parketgulve samt lyse vægge og lofter. Der er rigtig gode kantine- og personaleforhold. 1. salen fremstår med synlige hanebånd og arkustikregulerende troldtektlofter. Lejemålet består i dag hovedsageligt af store åbne kontorlandskaber med få enkelte inddelinger. Evt. ændret indretning, eksempelvis etablering af flere enkeltkontorer, kan aftales nærmere.

Ejendommen er perfekt som domicil for virksomheden, der ønsker stor synlighed og gode spændende havneomgivelser til glæde for såvel kunder som ansatte - til en yderst attraktiv og konkurrencedygtig leje. 
Der er gode parkeringsforhold i ejendommens gård.

email
Interesseret? Modtag gratis information om dette lejemål

Du kan gratis og uforpligtende modtage information om dette lejemål via e-mail. Så har du udlejers kontaktinformation ved hånden inden for kort tid. Klik på knappen herunder og udfyld kontaktformularen.

Beliggenhed

Lignende kontorlejemål