Søg erhvervslokale i hele Danmark


Kontor til leje på Havnegade 19, F, 5000 Odense C

info
Hvad bruges dine oplysninger til?
Order form shadow
Adresse (Se på kort):
Havnegade 19, F
5000 Odense C
Areal
4.500 m²
Priser pr. måned
Leje ekskl. drift373.125 kr.
Pris pr. år:4.477.500 kr.
Leje / m² / år:995 kr.
Samlet anslået pris pr. måned inkl. drift373.125 kr.
Leje / måned:373.125 kr.
Område
5000 Odense C
Nærmeste annoncerede p-plads
EUROPARK A/S234 m
Afstand til offentlig transport
 
Bus
642 m

Nyrenoveret domicil på Odense Havn

Spændende projektejendom med godt potentiale beliggende i et historisk og bevaringsværdigt havnemiljø på Odense Havn. 

Ejendommen som korn- og foderstofvirksomheden FAF tidligere har benyttet til kornlager, består af 5 etager hvoraf de første 4, Nemlig stuen til og med 3. sal hver er på ca. 1.000 m². 4 sal består af en ca. 500 m² stor tagetage med udgang til stor terrasse, hvorfra der vil blive en fantastisk udsigt over havn og by. 

Ejendommen vil via en gennemgribende totalrenovering blive omdannet til et moderne kontormiljø, hvor alle nugældende bygningsmæssige forskrifter, herunder handicapadgang, isolering, lyd, lys m.m. tilgodeses. Bygningen forsynes bl.a. med elevator, ligesom facaderne renoveres med nye og større vinduespartier. Der er jf. projektmaterialet lavet et inspirationsforslag til indretning, men der vil for lejer være store muligheder for medbestemmelse ift. indretning m.m. I udgangspunktet udbydes ejendommen som et samlet lejemål, men der er dog mulighed for i et vist omfang at opdele lejemålet. Indretningsforslag foreligger og kan rekvireres. Lejemålet er velegnet til mange kontorformål.

Det vil blive muligt at leje parkeringspladser i ejendommens gård.

Nærmeste nabovirksomheder: DOK 5000, Fingerspitz, Alectia, Encode, Archidea, OMT, Visma og Andersen Part-ners advokatfirma 

email
Interesseret? Modtag gratis information om dette lejemål

Du kan gratis og uforpligtende modtage information om dette lejemål via e-mail. Så har du udlejers kontaktinformation ved hånden inden for kort tid. Klik på knappen herunder og udfyld kontaktformularen.

Beliggenhed

Lignende kontorlejemål