Søg erhvervslokale i hele Danmark

arrow_drop_up

Kontor til leje på Sverigesgade 16, 5000 Odense C

Få mere information
Jeg accepterer Lokalebasen.dk's betingelser
info
Hvad bruges dine oplysninger til?
Order form shadow
Anmod om fremvisning
Anmod om fremvisning close
event
Jeg accepterer Lokalebasen.dk's betingelser
Order form shadow
Kontakt udbyder
Kontakt udbyderclose
Jeg accepterer Lokalebasen.dk's betingelser
Order form shadow
Adresse (Se på kort):
Sverigesgade 16
5000 Odense C
Areal
44 m²
Priser
Leje pr. måned3.117 kr.
Leje pr. m²/ år850 kr.
Priser pr. m²
Leje / m² / år:850 kr.
Priser pr. år
Leje / år37.400 kr.
Drift / årIkke angivet
A conto varme / årIkke angivet
A conto vand / årIkke angivet
A conto el / årIkke angivet
Årlig leje & drift37.400 kr.
Område
5000 Odense C
Nærmeste annoncerede p-plads
EUROPARK A/S334 m
Afstand til offentlig transport
 
Bus
819 m

Kontor i kontorfællesskab på Odense Havn

Atmosfæresfyldt og inspirerende kontor attraktivt beliggende i kreativt miljø på første parket på Odense Havn.

Kontorfællesskabet er beliggende i første række ud mod Odense Havn og kanal, som i dag er et spændende vækst- og udviklingsområde. Det er vores vision, at skabe nyt liv og nye arbejdspladser i denne havnebydel med Odenses mest attraktive beliggenhed. Kulturarvsstyrelsen har peget på en del af området, kaldet DOK 5000, som et af Danmarks bedst bevarede havnemiljøer fra industrialiseringsperioden.

DOK5000 kan karakteriseres som en pakhusby, hvor hovedparten af de oprindelige ejendomme er gennemrenoveret såvel ude som inde. Bygningernes historie og brug genfortælles i dag via de mange væsentlige elementer og  velbevarede detaljer. Det er en af hovedårsagerne til, at bygningerne i dag fremstår som unikke og inspirerende erhvervsejendomme, hvor de forskellige miljøer udstråler patina, ”sjæl" og atmosfære, som man ikke finder i nybyggede erhvervsejendomme.

Det smukke enestående røde træhus er både bevaringsværdigt og et af de ældste pakhuse på havnen, hvilket stiller store krav om respektfuld renovering, således at den oprindelige arkitektur og udformning i videst mulige omfang bevares.

Kontorfællesskabet består i dag af 8 seperate kontorer i varierende størrelser fra 29 til 51 m². Til kontorlejemålene hører et større fælles mødelokale og derudover er der køkken og toilet til fælles afbenyttelse. Lokalerne er bla. nymalet og renoveret med nye trægulve.

Når du flytter ind i DOK 5000, får du en yderst attraktiv beliggenhed ved Odense Havn, og let tilgængelig adgang til Odenses City samt den nye trafikforbindelse omkring byen.

email
Interesseret? Modtag gratis information om dette lejemål

Du kan gratis og uforpligtende modtage information om dette lejemål via e-mail. Så har du udbyders kontaktinformation ved hånden inden for kort tid. Klik på knappen herunder og udfyld kontaktformularen.

Beliggenhed

Lignende kontorlejemål