Søg erhvervslokale i hele Danmark

arrow_drop_up

Kontor til leje på Thriges Plads 2, 5000 Odense C

Adresse (Se på kort):
Thriges Plads 2
5000 Odense C
Areal
637 m²
Priser
Leje pr. måned47.775 kr.
Leje pr. m²/ år900 kr.
Priser pr. m²
Leje / m² / år:900 kr.
Priser pr. år
Leje / årIkke angivet
Drift / årIkke angivet
A conto varme / årIkke angivet
A conto vand / årIkke angivet
A conto el / årIkke angivet
Årlig leje & driftIkke angivet
Område
5000 Odense C
Nærmeste annoncerede p-plads
ONEPARK126 m
Afstand til offentlig transport
 
Bus
260 m
 
Tog
448 m

Inspirerende kontordomicil i Thrige Firkanten

Fantastisk flot totalrenoveret og præsentabelt kontorlejemål med god indretning, og med masser af atmosfære, - midt i et af øjeblikkets mest populære og dynamiske erhvervsområder i Odense C.

Smukt renoveret ejendom hvor kontoret er indrettet i en tidligere industrihal, hvilket kommer til udtryk overalt med bevarede historiske detaljer. Lejemålet er indrettet i 2 etager med dürchsicht i ca. halvdelen, har ovenlysvinduer og indeholder:

I stueplan er der 2 vindfang der muliggør en fleksibel indretning, herfra er der adgang til et åbent kontormiljø, 3 cellekontorer ud mod facaden forsynet med glasvægge til den øvrige del af lejemålet, et mødelokale / kontor, flere toiletter, herunder handicaptoilet med bruser samt print-/kopirum, arkiv-, server- og teknikrum. 

Centralt i lejemålet er der trappe til 1. Salens indskudt dæk, hvorfra der er kig ud over storrumskontoret. Det indskudte dæk består af et åbent køkken med spiseplads og hyggekrog samt 2 store mødelokaler med glasfoldevæg imellem, således det kan anvendes til et stort mødelokale. Lejemålet har en god loftshøjde der giver luft og et rigtig godt lysindfald.

Der er i hele lejemålet ventilationsanlæg, der som bidrager til et rigtig godt indeklima. Endelig byder Thrige-Firkanten på gode parkeringsforhold, ligesom der er gode skiltemuligheder på facaden.

Et spændende og inspirerende lejemål, der er et besøg værd.

Beliggenhed

Lignende kontorlejemål