Søg erhvervslokale i hele Danmark


Kontor til leje på Vindegade 53, 5000 Odense C

info
Hvad bruges dine oplysninger til?
Order form shadow
Adresse (Se på kort):
Vindegade 53
5000 Odense C
Areal
10 - 100 m²
Priser pr. måned
Leje inkl. drift, ekskl. forbrugIkke angivet
Pris pr. år:Ikke angivet
Samlet anslået pris pr. måned inkl. driftIkke angivet
AlarmsystemFælles kantine
Fælles loungeområdeFælles mødelokaler
Fælles receptionKabling
Parkeringspladser
Område
5000 Odense C
Nærmeste annoncerede p-plads
Q-Park Operations Denmark A/S35 m
Afstand til offentlig transport
 
Bus
14 m
 
Tog
555 m

Kontorer i Odense C

”Fattiggaarden” Odenses nye moderne kontordomicil I en af Odenses historiske ejendomme, den gamle Fattiggaard på hjørnet af Vindegade og Klostervej udbydes nu kontorer til alle behov og i alle størrelser, hvor der er mulighed for at få indflydelse på inddeling af rum, faciliteter mv. Ejendommen er pt. under totalrenovering og vil fremstå, som en moderne domicilejendom med alle tænkelige faciliteter og synlig beliggenhed. Ejendommen er klar til at modtage de første lejere foråret 2015. Du lejer en arbejdsstation med et skrivebord. Vi tilbyder en lavere månedlig lejepris jo flere I er og ved længere bindingsperiode. Arbejdsstationer indrettes i mindre kontorer eller i storrum, alt efter behov. Faciliteterne omfatter lounge, reception, mødelokaler, konference- og showroom, arkivrum, samt kantine. Der er flere tekøkkener fordelt i bygningen. Hele bygningen har fiberkabling. I tilknytning til Fattiggaarden opføres parkeringskælder i 2 etager. I løbet af det kommende år vil Odense Kommune fortsætte med at udvide gågadenettet til Vindegade, hvorfor ejendommen vil være attraktiv for firmaer der ønsker en mere synlig beliggenhed, med gode muligheder for annoncering. Ejendommens naboer er velholdte klassiske og nybyggede ejendomme, typisk med erhverv i stuen, som tilsammen danner et flot klassisk bymiljø i hjertet af Odense.

Priser: En arbejdsstation koster 2.995,00 + moms om måneden ved 3 mdr. opsigelse. Lavere leje ved længere binding. Prisen er all inklusiv, dvs.: leje af arbejdsstation / strøm / varme / drift / adgang til husets faciliteter, herunder kantine. Fri parkering, også til gæster. Kontakt os og hør nærmere og lad os aftale en fremvisning.

email
Interesseret? Modtag gratis information om dette lejemål

Du kan gratis og uforpligtende modtage information om dette lejemål via e-mail. Så har du udlejers kontaktinformation ved hånden inden for kort tid. Klik på knappen herunder og udfyld kontaktformularen.

Beliggenhed

Lignende kontorlejemål