arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

arrow_drop_up

Kontor til leje på Kokmose 12, 6000 Kolding

Få mere information
info
Hvad bruges dine oplysninger til?
Order form shadow
Anmod om fremvisning
Anmod om fremvisning close
event
Order form shadow
Kontakt udbyder
Kontakt udbyderclose
Order form shadow
Adresse (Se på kort):
Kokmose 12
6000 Kolding
Areal
1.724 m²
Priser
Leje pr. måned ex. drift77.293 kr.
Leje pr. m²/ år ex. drift538 kr.
Priser pr. m²
Leje / m² / år:538 kr.
Drift / m² / år:275 kr.
A conto varme / m² / år:156 kr.
Priser pr. år
Leje / år1.211.972 kr.
Drift / år413.760 kr.
A conto varme / år268.944 kr.
A conto vand / årKontakt udbyder
A conto el / årKontakt udbyder
Årlig leje & drift1.894.676 kr.
Bemandet receptionCafeteria / Catering
ElevatorFitnessfaciliteter
Fælles mødelokalerParkeringspladser
Energimærke
Afstand til offentlig transport
 
Bus
81 m

Fleksible kontorlejemål med attraktiv beliggenhed i Kolding

Kontorlejemål i flot rødstens kontorkompleks, beliggende i attraktivt industriområde i Kolding Nord med få minutters kørsel til mortorvej E45/E20 og 5 km til Kolding centrum.

Selve lejemålet er placeret på 1. sal og er yderst effektivt indrettet, hvor alle kvadratmeter er fuldt udnyttet. Lokalerne er indrettet med storrumskontor opdelt i flere sektioner samt et antal mindre kontorer/mødelokaler adskilt med lette glasvægge. Derudover køkken og toiletfaciliteter. Der er i hele lejemålet gulvtæpper samt luftskifteanlæg med køl. Lejemålet er beliggende i præsentabelt kontorfællesskab med flere lejere. Man træder ind i flot receptionsområde, hvor der er videre adgang til større kantineområde med højt til loftet og store glaspartier. Receptions- og kantineområdet har gulvbelægning i flot skiffer og egeplanker på trappe. Ydermere forefindes der flere fælles mødelokaler, auditorium samt fælles toiletter. Kælderplan er indrettet med motionsrum, squashbane, bordtennis, billard, badefaciliteter samt arkiv. Lejemålet er på i alt 1.724 m² og fordeler sig således: Kontor 1. sal 985 m² til leje pr. m² p.a. kr. 800,- Andel fællesareal 435 m² til leje pr. m² p.a. kr. 800,- Andel fællesareal kælder 304 m² pr. m² p.a. kr. 250,- Der er mulighed for at leje selvstændige lokaler i kælderplan op til 321 m². Der er elevator i ejendommen og foran ejendommen er større fælles parkeringsplads. Der er mulighed for at tilrette lejemålet efter lejers ønsker samt mulighed for leje af yderligere kvadratmeter i ejendommen.
email
Interesseret? Modtag gratis information om dette lejemål

Du kan gratis og uforpligtende modtage information om dette lejemål via e-mail. Så har du udbyders kontaktinformation ved hånden inden for kort tid. Klik på knappen herunder og udfyld kontaktformularen.

Beliggenhed

Lignende kontorlejemål