arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

arrow_drop_up

Kontor til leje på Olaf Ryesgade 7K, 1. og 2. sal, 6000 Kolding

Få mere information
info
Hvad bruges dine oplysninger til?
Order form shadow
Anmod om fremvisning
Anmod om fremvisning close
event
Order form shadow
Kontakt udbyder
Kontakt udbyderclose
Order form shadow
Adresse (Se på kort):
Olaf Ryesgade 7K, 1. og 2. sal
6000 Kolding
Areal
50 - 450 m²
Priser
Leje pr. måned ex. drift3.542 - 37.500 kr.
Leje pr. m²/ år ex. drift850 - 1.000 kr.
Priser pr. m²
Leje / m² / år:850 - 1.000 kr.
Priser pr. år
Leje / årIkke angivet
Drift / årIkke angivet
A conto varme / årIkke angivet
A conto vand / årIkke angivet
A conto el / årIkke angivet
Årlig leje & driftIkke angivet
ToiletParkeringspladser
AlarmsystemFælles loungeområde
RengøringWiFi
Åbent 24/7Fælles mødelokaler
Tekøkken
Område
6000 Kolding
Nærmeste annoncerede p-plads
ONEPARK227 m
Afstand til offentlig transport
 
Bus
145 m

Nyindrettet fælles kontordomicil udlejes

MODERNE EFFEKTIVITET MØDER INDUSTRIEL CHARME Bygning K er beliggende i Mejeriernes gamle maskinfabrik. Det er et charmerende tidligere fabriksområde opført i 1936 beliggende i Olaf Ryesgade 7 i Kolding.

Vores fællesdomicil i Bygning K har et samlet areal på 1.720 m2 fordelt på to etager. Ny indretning af 2. sal blev taget i brug i april 2017.

Lejemål tilbydes i størrelser fra 50 til 450 m2 med muligheder for indretning af flere sammenhængende kontorer. Konceptet er at man har sit eget lejemål, men deler adgang til husets fælles faciliteter med de øvrige lejere. Vi har i indretningen bevaret det bedste fra de gamle bygninger, og kombineret det med en spændende lækker ny indretning. Hjertet i Bygning K er den gamle karakterfulde betontrappe, som forbinder etagerne i et åbent forløb i midten af bygningen. Herfra er der adgang til de brede kontorgange med de individuelle lejemål.

Lige nu kan vi tilbyde 2 ledige lejemål: Lejemål 2C, 122/65 m2 (brutto/netto areal), mdr. leje: 8.500 kr., mdr. a-conto drift/varme: 1.900 kr. Lejemål 2E, 24/13 m2 (brutto/netto areal), mdr. leje: 2.500 kr., mdr. a-conto drift/varme: 400 kr.

Som lejer i Bygning K får du adgang til: Internet - kablet eller trådløst - med 1000/1000 Mbit. Flere fælles møderum med adgang fra trapperummet, som bookes online. AV-udstyr i mødelokalerne. Parkering for dine gæster og medarbejdere på Olaf Ryesgade og Saxovej. Kantine/køkken: To på hver etage - det ene tillige som stort møderum. Uformelle møder: Lounge afsnit med bløde møbler. Afsnit med højborde. Toiletter: Seks toiletter pr. etage. Alarm: Pr. afdeling.

email
Interesseret? Modtag gratis information om dette lejemål

Du kan gratis og uforpligtende modtage information om dette lejemål via e-mail. Så har du udbyders kontaktinformation ved hånden inden for kort tid. Klik på knappen herunder og udfyld kontaktformularen.

Beliggenhed

Lignende kontorlejemål