Søg erhvervslokale i hele Danmark

arrow_drop_up

Kontor til leje på Platinvej 8, 6000 Kolding

Få mere information
Jeg accepterer Lokalebasen.dk's betingelser
info
Hvad bruges dine oplysninger til?
Order form shadow
Anmod om fremvisning
Anmod om fremvisning close
event
Jeg accepterer Lokalebasen.dk's betingelser
Order form shadow
Kontakt udbyder
Kontakt udbyderclose
Jeg accepterer Lokalebasen.dk's betingelser
Order form shadow
Adresse (Se på kort):
Platinvej 8
6000 Kolding
Areal
2.953 m²
Priser
Leje pr. måned135.346 kr.
Leje pr. m²/ år550 kr.
Priser pr. m²
Leje / m² / år:550 kr.
Drift / m² / år:53 kr.
Priser pr. år
Leje / årIkke angivet
Drift / årIkke angivet
A conto varme / årIkke angivet
A conto vand / årIkke angivet
A conto el / årIkke angivet
Årlig leje & driftIkke angivet
Område
6000 Kolding
Nærmeste annoncerede p-plads
ONEPARK1789 m
Afstand til offentlig transport
 
Bus
89 m

Fleksible lejemål af kontor og produktion

Platinvej 8 har i mange år været domicil for SPX Flow Technology.
Hele ejendommen kan lejes eller købes samlet. Der er også mulighed for at leje i forskellige arealer. Ejendommen omfatter i alt 2.900 kvm. veldisponerede kontorer og 7.000 kvm. gode og meget velfungerende produktionslokaler med traverskraner og/eller lager. Der er 6 og 7 meter til spær. Der er rigtig gode parkeringsforhold.

Platinvej 8 er generelt en meget velbygget og velholdt ejendom. Ejendommen er opført af De Danske Mejeriers Maskinfabrik, som dengang i 1975 havde til huse i Olaf Ryes Gade i Kolding. Der har altid været en arkitekt tilknyttet bygningsændringer- og udvidelser, hvilket ejendommen positivt bærer præg af. Alle arealer har godt lysindfald, og kontordelen er opbygget med arbejdspladser med naturligt lysindfald samt gangarealer midt i bygningen. Ejendommens arealer er forbundet via overdækkede gangarealer mod atriumgårde.
Ejendommen har flere naturlige indgangspartier, og dermed er der gode muligheder for en opdeling af kontorarealer i sammensætning med produktionsdelen.
Den oprindelige indgang med foyeren er oplagt som brug for fælles modtagelse for flere brugere. Kantine og produktionskøkkenet er et godt udgangspunkt for en fælles kantine, og atriumgårde kunne inddrages til frokostpauser og ophold i de gode vejrperioder.
De gode bruse- og omklædningsfaciliteter er placeret flere steder i ejendommen, hvilket også åbner muligheden for flere brugere.

Lejemåls størrelser
Produktionslokalerne er 6.937 kvm. i alt og kan f.eks. lejes med 722 kvm., 3.085 kvm. eller 3.130 kvm. - alt efter behov.
Kontorlokalerne kan lejes med f.eks. 2.953 kvm., 1.002 kvm., 394 kvm. eller 293 kvm. - igen efter behov.

Erhverv i Kolding
Kolding er en af landets mest attraktive kommuner at flytte til, og der vil være en markant befolkningsstigning frem mod 2026. Byen nyder godt af sin gode placering i Trekantområdet og er med over 9500 studerende også områdets uddannelsesmekka, hvilket giver virksomhederne gode muligheder for at rekruttere kvalificeret arbejdskraft i Kolding.

email
Interesseret? Modtag gratis information om dette lejemål

Du kan gratis og uforpligtende modtage information om dette lejemål via e-mail. Så har du udbyders kontaktinformation ved hånden inden for kort tid. Klik på knappen herunder og udfyld kontaktformularen.

Beliggenhed

Lignende kontorlejemål