arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

arrow_drop_up

Kontor til leje på Platinvej 8, 6000 Kolding

Få mere information
info
Hvad bruges dine oplysninger til?
Order form shadow
Anmod om fremvisning
Anmod om fremvisning close
event
Order form shadow
Kontakt udbyder
Kontakt udbyderclose
Order form shadow
Adresse (Se på kort):
Platinvej 8
6000 Kolding
Areal
293 - 4.947 m²
Priser
Leje pr. måned ex. drift8.546 - 226.738 kr.
Leje pr. m²/ år ex. drift350 - 550 kr.
Priser pr. m²
Leje / m² / år:350 - 550 kr.
Priser pr. år
Leje / årKontakt udbyder
Drift / årKontakt udbyder
A conto varme / årKontakt udbyder
A conto vand / årKontakt udbyder
A conto el / årKontakt udbyder
Årlig leje & driftKontakt udbyder
Energimærkefritaget
Afstand til offentlig transport
 
Bus
84 m

Fleksible lejemål til produktion, lager og kontor

Platinvej 8 har i mange år været domicil for SPX Flow Technology. Hele ejendommen kan lejes eller købes samlet. Der er også mulighed for at leje forskellige arealer.

Ejendommen omfatter i alt 1.866 m² veldisponerede kontorer samt 3.081 m² gode og velfungerende produktions-/lagerlokaler med traverskraner. Der er 6 og 7 meter til spær. Der er rigtig gode parkeringsforhold.

Der er mulighed for at leje kontorer fra 293 - 1.866 m² og produktion fra 733 - 3.081 m², herudover er der kælder på 827 m². Årlig leje pr. m² er for kontor kr. 550,- og for produktion kr. 350,-. Ud over lejen betales særskilte driftsudgifter, anslået kr. 587.000 p.a. samt aconto varme anslået kr. 395.000 p.a.

Ejendommen er meget velbygget og velholdt. Alle arealer har godt lysindfald, og kontordelen er opbygget med arbejdspladser med naturligt lysindfald samt gangarealer midt i bygningen. Ejendommens arealer er forbundet via overdækkede gangarealer mod atriumgårde.

Ejendommen har flere naturlige indgangspartier, og dermed er der gode muligheder for en opdeling af kontorarealer i sammensætning med produktionsdelen. Den oprindelige indgang med foyeren er oplagt som brug for fælles modtagelse for flere brugere. Kantine og produktionskøkkenet er et godt udgangspunkt for en fælles kantine, og atriumgårde kunne inddrages til frokostpauser og ophold i de gode vejrperioder. De gode bruse- og omklædningsfaciliteter er placeret flere steder i ejendommen, hvilket også åbner muligheden for flere brugere.

Kolding er en af landets mest attraktive kommuner at flytte til, og der vil være en markant befolkningsstigning frem mod 2026. Byen nyder godt af sin gode placering i Trekantområdet og er med over 9.500 studerende også områdets uddannelsesmekka, hvilket giver virksomhederne gode muligheder for at rekruttere kvalificeret arbejdskraft i Kolding.

email
Interesseret? Modtag gratis information om dette lejemål

Du kan gratis og uforpligtende modtage information om dette lejemål via e-mail. Så har du udbyders kontaktinformation ved hånden inden for kort tid. Klik på knappen herunder og udfyld kontaktformularen.

Beliggenhed

Lignende kontorlejemål

Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved atoprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage