arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

arrow_drop_up

Kontor til leje på Platinvej 8, 6000 Kolding

Få mere information
info
Hvad bruges dine oplysninger til?
Order form shadow
Anmod om fremvisning
Anmod om fremvisning close
event
Order form shadow
Kontakt udbyder
Kontakt udbyderclose
Order form shadow
Adresse (Se på kort):
Platinvej 8
6000 Kolding
Areal
293 - 7.236 m²
Priser
Leje pr. måned ex. drift8.546 - 331.650 kr.
Leje pr. m²/ år ex. drift350 - 550 kr.
Priser pr. m²
Leje / m² / år:350 - 550 kr.
Priser pr. år
Leje / årIkke angivet
Drift / årIkke angivet
A conto varme / årIkke angivet
A conto vand / årIkke angivet
A conto el / årIkke angivet
Årlig leje & driftIkke angivet
Energimærkefritaget
Afstand til offentlig transport
 
Bus
84 m

Fleksible lejemål til produktion, lager og kontor

Platinvej 8 har i mange år været domicil for SPX Flow Technology. Hele ejendommen kan lejes eller købes samlet. Der er også mulighed for at leje forskellige arealer.

Ejendommen omfatter i alt 1.866 m² veldisponerede kontorer samt 6.108 m² gode og velfungerende produktions-/lagerlokaler med traverskraner. Der er 6 og 7 meter til spær. Der er rigtig gode parkeringsforhold.

Der er mulighed for at leje kontorer fra 293 - 1.866 m² og produktion fra 733 - 4.543 m², herudover er der kælder på 827 m². Årlig leje pr. m² er for kontor kr. 550,- og for produktion kr. 350,-. Ud over lejen betales særskilte driftsudgifter, anslået kr. 587.000 p.a. samt aconto varme anslået kr. 395.000 p.a.

Ejendommen er meget velbygget og velholdt. Alle arealer har godt lysindfald, og kontordelen er opbygget med arbejdspladser med naturligt lysindfald samt gangarealer midt i bygningen. Ejendommens arealer er forbundet via overdækkede gangarealer mod atriumgårde.

Ejendommen har flere naturlige indgangspartier, og dermed er der gode muligheder for en opdeling af kontorarealer i sammensætning med produktionsdelen. Den oprindelige indgang med foyeren er oplagt som brug for fælles modtagelse for flere brugere. Kantine og produktionskøkkenet er et godt udgangspunkt for en fælles kantine, og atriumgårde kunne inddrages til frokostpauser og ophold i de gode vejrperioder. De gode bruse- og omklædningsfaciliteter er placeret flere steder i ejendommen, hvilket også åbner muligheden for flere brugere.

Kolding er en af landets mest attraktive kommuner at flytte til, og der vil være en markant befolkningsstigning frem mod 2026. Byen nyder godt af sin gode placering i Trekantområdet og er med over 9.500 studerende også områdets uddannelsesmekka, hvilket giver virksomhederne gode muligheder for at rekruttere kvalificeret arbejdskraft i Kolding.

email
Interesseret? Modtag gratis information om dette lejemål

Du kan gratis og uforpligtende modtage information om dette lejemål via e-mail. Så har du udbyders kontaktinformation ved hånden inden for kort tid. Klik på knappen herunder og udfyld kontaktformularen.

Beliggenhed

Lignende kontorlejemål