arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

arrow_drop_up

Kontor til leje på Uhrevej 3, 6064 Jordrup

Få mere information
info
Hvad bruges dine oplysninger til?
Order form shadow
Anmod om fremvisning
Anmod om fremvisning close
event
Order form shadow
Kontakt udbyder
Kontakt udbyderclose
Order form shadow
Adresse (Se på kort):
Uhrevej 3
6064 Jordrup
Areal
10 - 50 m²
Priser
Leje pr. måned ex. drift1.250 - 7.500 kr.
Leje pr. m²/ år ex. drift1.500 - 1.800 kr.
Priser pr. m²
Leje / m² / år:1.500 - 1.800 kr.
Priser pr. år
Leje / årIkke angivet
Drift / årIkke angivet
A conto varme / årIkke angivet
A conto vand / årIkke angivet
A conto el / årIkke angivet
Årlig leje & driftIkke angivet
ParkeringspladserAlarmsystem
Fælles loungeområdeFælles mødelokaler
Afstand til offentlig transport
 
Bus
555 m

Kontor med karakter tæt på Kolding

Få kontor og mødelokaler i spændende rum og rammer tæt på Kolding

Har du en virksomhed, der arbejder med kreativitet, mennesker eller strategi? Og har du lyst til at arbejde i et kreativt kommunikationshus fyldt med skæve lokaler og spændende mennesker? Så er det måske dig, der skal have et kreativt skrivebord i vores åbne kontor fællesskab eller 50 m² lækkert kontor mod sydøst.

Vi har et utraditionelt og kreativt kommunikationshus 7½ minut fra Kolding – ude på landet med højt til loftet og muld under støvlerne. Mange spændende mødelokaler, der får folk til at spærre øjnene op fx. Jagtstuen, ideværkstedet og den fine stue... et stort, lyst og åbent kontormiljø med gode faciliteter, lækkert design og glimt i øjet... Og så er der selvfølgelig masser af gratis p-pladser. Vi har også plads til dig – vi synes nemlig, det er givtigt at være mange. Kan det give gensidig synergi mellem vores virksomheder, er det jo bare endnu bedre! I dag bor vi: ImageConsult (marketing), Løvbom Kommunikation, Protech (udstyr til produktudvikling) og et par freelance kommunikatører på vores lille“landsted”.

Lej med os ;-) http://www.youtube.com/watch?v=P7tKRAW2MGc

Du får lyse vægge og sort gummigulv, rengøring, internet, frit brug af fælles rammer og de utraditionelle mødelokaler, og vi er fleksible i forhold til dine ønsker og behov. Er du interesseret i et skrivebord, står det klar til dig for 1.500 kr. ex.moms pr. måned. Kontoret på 50 m² er umøbleret men klar til jer. Ønsker du at høre mere eller se det, så slå på tråden eller mail... Vi tales ved!

email
Interesseret? Modtag gratis information om dette lejemål

Du kan gratis og uforpligtende modtage information om dette lejemål via e-mail. Så har du udbyders kontaktinformation ved hånden inden for kort tid. Klik på knappen herunder og udfyld kontaktformularen.

Beliggenhed

Lignende kontorlejemål