Søg erhvervslokale i hele Danmark


Kontor til leje på Frederiksgade 45, 2, 8000 Aarhus C

Adresse (Se på kort):
Frederiksgade 45, 2
8000 Aarhus C
Areal
220 m²
Priser pr. måned
Leje ekskl. drift17.142 kr.
Leje inkl. drift, ekskl. forbrug21.450 kr.
Pris pr. år:268.400 kr.
Leje / m² / år:935 kr.
Drift / m² / år:235 kr.
A conto varme / m² / år:50 kr.
Samlet anslået pris pr. måned inkl. drift22.367 kr.
Leje / måned:17.142 kr.
Drift / måned4.308 kr.
A conto varme / måned917 kr.
Parkeringspladser
Energimærke
Område
8000 Aarhus C
Nærmeste annoncerede p-plads
Q-Park Operations Denmark A/S72 m
Afstand til offentlig transport
 
Bus
98 m
 
Tog
522 m

Kontorlokale Frederiksgade 45 - "Frederiks Gågade"

Beliggenhed

Kontorlejemålet er beliggende midt på Frederiksgågade i hjertet af Aarhus Centrum, i gåafstand til busgadens utallige busforbindelser, samt kort afstand til banegård og rutebilstation. Som nabo fås EDC, Frequens frisørbutik samt annonce og salgsvirksomheden Vendemus.

Området

Området er et af byens handelsområder, hvor der findes et udbud af både specialeforretninger, butikker og restauranter foruden kontorer og boliger. Derfor mærker kommende lejer byens pulserende liv tæt på sit nye kontorlejemål, foruden lejers korte gåafstand til byens travleste gågade.

Ankomst

Der er adgang til lejemålet med bil til 1 stk. reserveret parkeringsplads, og yderligere p-pladser kan tillejes hos øvrige udbydere. Ydermere kan lejemålet entreres til fods via passage fra Frederiksgågade og ind via charmerende trappeopgang.

Byggeriet

Lejemålet er beliggende på 2. sal, med dannebrogsvinduer fra 2015 og ny tagbeklædning udført i 2012. Ejendommen er delvist pudset og hvidmalet og med oprindeligt udtryk.

Lejemålet

Lejemålet fremstår lyst og hvidmalet, med gode lysindfald og synlige charmerende bjælker som fremhæver den specielle stemning som hersker i ældre kontorejendomme. Desuden forefindes nyere tekøkken, 2 toiletter samt rum til lejers printerfaciliteter. Desuden ny lakerede trægulve i alle kontorer samt ny sort tæppebelægning i åbent større kontorrum.

Beliggenhed

Lignende kontorlejemål