Søg erhvervslokale i hele Danmark


Kontor til leje på Vestergade 58 P, 8000 Århus C

Adresse (Se på kort):
Vestergade 58 P
8000 Århus C 1 plantegning
Areal
468 m²
Priser pr. måned
Leje ekskl. drift32.877 kr.
Pris pr. år:394.524 kr.
Leje / m² / år:843 kr.
Samlet anslået pris pr. måned inkl. drift32.877 kr.
Leje / måned:32.877 kr.
Område
8000 Århus C
Nærmeste annoncerede p-plads
EUROPARK A/S82 m
Afstand til offentlig transport
 
Bus
182 m
 
Tog
748 m

Musikstedet Vestergade 58

Spændende og legendarisk Aarhusiansk musikværtshus og spillested med en 50 årig historie i Vestergade 58.

De ledige lokaler i det legendariske spillested i Vestergade 58, er en del af en større bymæssig sammenhæng i fredet ejendomskompleks, hvori der bl.a. indgår en ældre og smukt restaureret købmandsgård midt i Aarhus C. NyV58 er igen ved at være kendt af mange, og har et godt og trofast publikum. Det gælder både inden for musikken, blues, jazz, reggae, rock mv., samt de gode gamle popmusikere.

Endvidere har NyV58 i de seneste 2 år lagt scene til stand-up kunstnere med deres open-mic arrangementer, som løber gennem hele ugen. Stedet er med de tre scener i forskellige størrelser perfekt til formålet, og benyttes ofte alle tre samtidigt. Lejemålet er i dag opdelt i et større lokale til live koncerter med plads til 275 publikummer, en intim club-agtig bar i kælderetagen med plads til 60 gæster og endelig en hyggelig café med plads til 80 gæster.

Lejemålet rummer spændende muligheder både ift. videreførelse af musik & komiktraditionerne på stedet, men der er også mulighed For anden anvendelse af lokalerne, -fx. kontorformål, showroom eller lignende. Ifm. anden anvendelse er der mulighed for fint Dagslysindfald, ved at nedtage eks. blændinger af vinduer i salen. Anden anvendelse kan kræve ændring i lejevilkår, ligesom der tages forbehold for myndighedernes godkendelse.

Vestergade 58 - 50 år med teater, musik og senest komik.
V58 - oprindeligt Vestergade 58 er Aarhus’ ældste eksisterende spillested og mange, specielt århusianske musikere har startet deres musikalske løbebane her – både som publikum og som optrædende.

Lokalerne
V58 er i dag inddelt i 3 områder, nemlig spillested/scene, bar og café. Spillestedet har plads til 275 gæster, og har gennem de sidste 50 år haft besøg af mange forskellige kunstnere og ligeså mange genrer - etablerede såvel som up-coming.
Baren er et intimt club-agtigt område i kælderen, som har plads til 60 gæster og kan benyttes til fest eller små intimkoncerter eller som i dag stand-up comedy. Caféen kan rumme 80 gæster, og er V58´s mest intime område. For at bevare roen og den hyggelige stemning i caféen er denne ikke i direkte sammenhæng med de andre rum.

Historie
Spillestedet er oprindeligt startet af skuespillerne Jens Okking og Preben Harris som i 1966 lejede lokalerne i den gamle og stemningsfulde købmandsgård. Stedet fik efter et par år navnet Trinbrættet og fungerede som jazzspillested, teatersal og galleri.

Op gennem 70’erne udviklede Vestergade 58 sig til primært et spillested, og fik kort og godt navnet Vestergade 58 – Musikernes Hus. Spillestedet fik med tiden en central betydning i og for det aarhusianske musikmiljø, og stedets legendariske status opbygges gennem 70’erne og 80’erne. Bl.a. har velkendte navne som Anne Linnet, Thomas Helmig, Steffen Brandt og Peter AG optrådt eller som den sidste "slingret ned ad Vestergade".

I 90’erne blev Vestergade 58 relanceret - igen under navnet Trinbrættet, hvor der blev eksperimenteret med en række forskellige musikgenrer som rock, hip hop og heavy metal. Efter årtusindskiftet gennemlevede Vestergade 58 en periode som tilholdssted for en frivillig forening, der afholdte Single Rock arrangementer.

Efter en kort pause genåbnede Vestergade 58 som spillested og natklub, der med en duft af 70’erne og 80’erne ønskede, at danne nye rammer om anderledes kulturelle oplevelser i midten af Aarhus.

Siden foråret 2014 har stedet været ejet og drevet af Ebbe Lindblad Ottzen, som havde en vision om at genoplive atmosfæren fra stedets storhedstid, via musik med rødder i 70’erne til 90’erne.

Beliggenhed

Lignende kontorlejemål