Søg erhvervslokale i hele Danmark


Kontor til leje på Brendstrupgårdsvej 21 A, 3.sal, 8200 Aarhus N

info
Hvad bruges dine oplysninger til?
Order form shadow
Adresse (Se på kort):
Brendstrupgårdsvej 21 A, 3.sal
8200 Aarhus N
Areal
555 m²
Priser pr. måned
Leje ekskl. drift45.094 kr.
Pris pr. år:541.125 kr.
Leje / m² / år:975 kr.
Samlet anslået pris pr. måned inkl. drift45.094 kr.
Leje / måned:45.094 kr.
Energimærke
Område
8200 Aarhus N
Nærmeste annoncerede p-plads
ParkZone A/S428 m
Afstand til offentlig transport
 
Bus
64 m

Inspirerende kontor ell. klinik i sundhedshus i Skejby

Eksklusive, lyse og moderne lokaler i det inspirerende og dynamiske sundhedskompleks ved Science Center Skejby.

Med en koncentration af højere læreranstalter, universitetshospital, forskningscentre og innovative virksomheder, har især Skejbyområdet i Aarhus Nord markeret sig som et vækstcenter indenfor sundhedsbranchen. Det oprindelige formål med etableringen af Science Center Skejby, -i daglig tale SCS, var at bidrage til denne udvikling og skabe et funktionelt og inspirerende miljø, hvor virksomheder indenfor bioteknologi, pharma, medico og klinisk forskning kunne inspirere hinanden, bidrage til gensidig udvikling og sammen skabe forretningsmæssig synergi.

De ledige lokaler er beliggende på 3. sal i hovedbygningen, som inden den gennemgribende renovering i 2008 blev anvendt til trykkeri af Jysk Avistryk / Aarhus stiftstidende. Efter renoveringen har lokalerne været anvendt til bla. scanninger, ambulatorium, kontor mv. for privathospitalet Aleris-Hamlet. 

Lejemålet består i dag af et præsentabelt og velfungerende receptionsområde, separat garderobe,  fire store ambulatorier, loungeområde, to store kontorer/møderum, toiletkerner, tekøkken samt depoter. 
Fra lejemålet er der en god udsigt over Skejby samt bygningens flotte overdækkede atriumgård. Endvidere har lejer brugsret til fællesfaciliteter bestående af atrium/caféområde, konferencerum med plads til 49 personer inkl. av. udstyr samt 2 mødelokaler til ca. 12 personer.

email
Interesseret? Modtag gratis information om dette lejemål

Du kan gratis og uforpligtende modtage information om dette lejemål via e-mail. Så har du udlejers kontaktinformation ved hånden inden for kort tid. Klik på knappen herunder og udfyld kontaktformularen.

Beliggenhed

Lignende kontorlejemål