Søg erhvervslokale i hele Danmark


Kontor til leje på Tueager 2, 8200 Aarhus N

info
Hvad bruges dine oplysninger til?
Order form shadow
Adresse (Se på kort):
Tueager 2
8200 Aarhus N
Areal
600 - 6.700 m²
Priser pr. måned
Leje ekskl. drift51.250 - 572.292 kr.
Pris pr. år:615.000 - 6.867.500 kr.
Leje / m² / år:1.025 kr.
Samlet anslået pris pr. måned inkl. drift51.250 - 572.292 kr.
Leje / måned:51.250 - 572.292 kr.
AlarmsystemBad og omklædning
ElevatorFælles auditorium
Fælles kantineFælles loungeområde
Fælles mødelokalerHandikapvenligt
KablingParkeringspladser
Energimærke
Område
8200 Aarhus N
Nærmeste annoncerede p-plads
ParkZone A/S0 m
Afstand til offentlig transport
 
Bus
292 m

Skejby Company Park

NCC Property Development har erhvervet en af de sidste ledige erhvervsarealer i Skejby i det nordlige Aarhus. Grunden er på i alt 48.000 kvm og kan bebygges med op til 24.000 kvm. erhvervs- / undervisningsbyggeri, Company House eller domicil. Grunden hvor den nye Company Park skal etableres er Tueager, beliggende mellem Skejby Sygehus og Vestas nye hovedkvarter.

For NCC har området i Skejby præcis de kvaliteter, som skal til for at skabe et attraktivt erhvervsområde. De 3 Company Houses NCC allerede har opført i Skejby, har et samlet areal på 20.000 kvm.

Der er sket en kolossal udvikling i Skejby de seneste 7 år. Vi har i den periode udlejet og opført 3 Company Houses og 1 domicil i Skejby, og vi stod og manglede ny jord, da vi fik muligheden for at erhverve grunden på Tueager. Det er den helt rigtige grund for os, siger projektudviklingschefen fra NCC Property Development, Christian Aakjær Jacobsen.

De nuværende lejere i Skejby Company House er de bedste ambassadører for området og for vores Company House-koncept. Dels er de glade for den gode tilgængelighed i området, dels trives medarbejderne i de nye, moderne lejemål med de mange fælles faciliteter.

Flg. virksomheder bor i Skejby Company House; COK, Energi Danmark, Maersk, DNU, HP, Eniro, Topdanmark, Codan, 3M, NNIT, Prevas, Vestas og Dansikring..

I forbindelse med udbygningen af Skejby Sygehus anlægges der nye veje i området og sammen med den kommende letbane fra Aarhus C, som får station lige op ad det nye erhvervsområde, bliver der optimale adgangsforhold.

Company Park i Skejby bliver moderne, fleksible kontorhuse, der tilbyder perfekte rammer som domicil for det enkelte firma, men som også skaber mulighed for synergi mellem forskellige virksomheder under samme tag.

Hele huset bliver udformet med henblik på fleksibilitet i indretning og en hensigtsmæssig ressourceudnyttelse. Fælles fordele

Husets lejere deler kantine, konferencelokaler, stort mødelokale og mulighed for fitness. På den måde kan lejerne sikre sig en højere standard og en bredere vifte af faciliteter, end hvis de hver især skulle have etableret det samme. Der er afslappende fællesarealer, hvor de ansatte kan mødes og knytte værdifulde kontakter på tværs af brancheskel. letbanen.

Planen er at første etape af letbanen, som skal stå færdig i 2017.

Første etape af letbanen bliver efter planen en 12 kilometer strækning fra City ad Nørrebrogade og Randersvej via sygehuset i Skejby og frem til Lisbjerg. Her forbindes letbanen til Grenåbanen via en ny forbindelse til Lystrup. Adgangsforhold letbanen.

I City forbindes letbanen til Grenåbanen, og via Aarhus Hovedbanegård får den forbindelse til Odderbanen. Første etape af letbanen bliver et vigtigt element i udviklingen af nye byvækstområder i nord ved Lisbjerg, Elev og Skødstrup og i syd ved Beder og Malling.

email
Interesseret? Modtag gratis information om dette lejemål

Du kan gratis og uforpligtende modtage information om dette lejemål via e-mail. Så har du udlejers kontaktinformation ved hånden inden for kort tid. Klik på knappen herunder og udfyld kontaktformularen.

Kontaktperson
Allan Schouv Jakobsen
phone Vis telefonnummer 60237921
email Vis e-mail aja@ncc.dk
NCC Property Development A/S
Udlejer
NCC Property Development A/S
Beliggenhed

Lignende kontorlejemål