Søg erhvervslokale i hele Danmark


Kontor til leje på Sommervej 31B, 8210 Aarhus V

info
Hvad bruges dine oplysninger til?
Order form shadow
Adresse (Se på kort):
Sommervej 31B
8210 Aarhus V
Areal
400 - 3.400 m²
Priser pr. måned
Leje ekskl. drift36.667 - 311.667 kr.
Pris pr. år:440.000 - 3.740.000 kr.
Leje / m² / år:1.100 kr.
Samlet anslået pris pr. måned inkl. drift36.667 - 311.667 kr.
Leje / måned:36.667 - 311.667 kr.
AlarmsystemBad og omklædning
ElevatorFitnessfaciliteter
Fælles auditoriumFælles kantine
Fælles loungeområdeFælles mødelokaler
HandikapvenligtKabling
Parkeringspladser
Energimærke
Område
8210 Aarhus V
Nærmeste annoncerede p-plads
ONEPARK1274 m
Afstand til offentlig transport
 
Bus
135 m

Zenit Company House - Ny etape

Lejemål fra: 425 m², 575 m², 850 m²

Zenit Company House er et moderne, fleksibelt kontorhus, der tilbyder perfekte rammer som domicil for det enkelte firma, men som også skaber mulighed for synergi mellem forskellige virksomheder under samme tag.

Beliggenhed

Zenit Company House har en optimal placering på hjørnet af Viborgvej / Ringvejen, et af de mest "travle" steder i Aarhus, med optimal synlighed og en fantastisk udsigt over byen og bugten, helt til Samsø. Med en særdeles attraktiv beliggenhed, giver huset mulighed for den helt perfekte profilering.

Her er mulighed for lokaler til kontor, undervisning, klinik, showroom m.v. Der er mulighed for større domicil på 3.000 m² eller lejemål i flerbrugerhus.

Flg. virksomheder bor allerede i Zenit Company House I; Tryg Forsikring, MSC, Redmark, Ensure. Envidan, CompuGroup, Dominus, AON Private Consulting og NCC bor i Zenit Company House II.

Få den store virksomheds fordele

Zenit Company House er et moderne, fuldt udstyret kontorhus, hvor din virksomhed kan profilere sig i præsentable omgivelser med nem parkering til kunder og gæster.

I Zenit Company House kan du koncentrere dig om at drive din virksomhed, mens vi sørger for udenoms- og fællesarealerne.

For medarbejderne i en mindre virksomhed betyder flerbrugermiljøet i Zenit Company House, at de får flere og bedre faciliteter end i et mindre, enkeltstående lejemål samt muligheden for en større social berøringsflade i hverdagen.

I et Company House er indgangsvinklen, at kontorhuset skal rumme alle de typiske faciliteter og funktioner, som virksomhederne med fordel kan være fælles om. Det gør et Company House til et interessant alternativ til et traditionelt lejemål, for her behøver virksomhederne f.eks. ikke selv arrangere frokost og mødeforplejning, og mødelokaler står kun tomme en brøkdel af tiden. Ressourcerne kan i stedet bruges på det, der giver mening i forhold til virksomhedens forretning. Det er både effektivt og rationelt.

Huset indeholder i øvrigt: Hovedindgang med elevator og trappe Kantine med kapacitet til 180 spisende ad gangen Konferencelokale med plads til 40 personer 2 mødelokaler med plads til 8 pers. 1 mødelokale med plads til 10 pers. 1 mødelokale med plads til 16 pers. 1 mødelokale med plads til 20 pers. Fitness med omklædning og bad

Huset er miljøcertificeret med et sundt og behageligt indeklima. Der er mekanisk ventilation og køling i alle rum. Min. 25% energibesparende. Bæredygtighed er en hjørnesten for NCC Property Development. Derfor er alle projekter udviklet af NCC PD miljøcertificerede. Naturligvis af hensyn til miljøet, men også for at tilgodese en stigende efterspørgsel fra lejere og investorer. Bæredygtigt byggeri sikrer bl.a. lavere driftsudgifter og bedre indeklima og så bidrager valget af et bæredygtigt lejemål positivt til lejerens image. Bedre indeklima giver bedre trivsel og mindre sygefravær, og begge dele medfører højere produktivitet - det kan ses på bundlinjen.

email
Interesseret? Modtag gratis information om dette lejemål

Du kan gratis og uforpligtende modtage information om dette lejemål via e-mail. Så har du udlejers kontaktinformation ved hånden inden for kort tid. Klik på knappen herunder og udfyld kontaktformularen.

Kontaktperson
Allan Schouv Jakobsen
phone Vis telefonnummer 60237921
email Vis e-mail aja@ncc.dk
NCC Property Development A/S
Udlejer
NCC Property Development A/S
Beliggenhed

Lignende kontorlejemål