arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

arrow_drop_up

Kontor til leje på Klamsagervej 32, 8230 Åbyhøj

Få mere information
info
Hvad bruges dine oplysninger til?
Order form shadow
Anmod om fremvisning
Anmod om fremvisning close
event
Order form shadow
Kontakt udbyder
Kontakt udbyderclose
Order form shadow
Adresse (Se på kort):
Klamsagervej 32
8230 Åbyhøj
Areal
28 m²
Priser
Leje pr. måned ex. drift1.925 kr.
Leje pr. m²/ år ex. drift825 kr.
Priser pr. m²
Leje / m² / år:825 kr.
Priser pr. år
Leje / år23.100 kr.
Drift / årKontakt udbyder
A conto varme / årKontakt udbyder
A conto vand / årKontakt udbyder
A conto el / årKontakt udbyder
Årlig leje & drift23.100 kr.
ParkeringspladserRengøring
TekøkkenToilet
Åbent 24/7
Område
8230 Åbyhøj
Afstand til offentlig transport
 
Bus
303 m

28 kvm. kontor til leje på Klamsagervej 32

Søger du et kontor, hvor du kan skabe dig en iværksætterbase, og måske et ønske om at vækste med din virksomhed, eller vil du måske gerne flytte dit hjemmekontor væk fra hjemmet? Det kan også være du blot har en veletableret enkeltmandsvirsomhed, der søger nye rammer? Så har vi kontoret til dig!

Dette er et 28 kvm. kontor, der er lyst, og ligeledes har en perfekt rummelig størrelse til 1-3 personer. Er du selvstændig iværksætter, og har brug for at komme væk fra hjemmekontoret, så har disse faciliteter alt det du skal bruge. Du betaler en månedlig ydelse, og for denne får du et kontor samt fibernet og fællesfaciliteter, i form af køkken og toiletadgang. Det kan altså ikke bliver nemmere for dig og din virksomhed, at flytte ind og være driftsklar inden for ganske få dage. Derudover er det generelt bare ét kontor, hvor rummeligheden er perfekt til dig, der søger et kontor til dig og din virksomhed.

Klamsagervej 32 ligger placeret i et villa/industrikvarter, og er præsenteret med et erhvervsmæssigt, klassisk og flot udtryk; gul murstensfacade, hvide vinduer og sort tagpap. Huset blev moderniseret i ultimo 2015, hvor målet var at skabe et minimalistisk og rustikt udtryk, fordi det skal være jer som virksomheder, der skal være med til at skabe liv til huset.

Hvis I benytter jer af motorvejen til og fra arbejde, så ligger denne blot 600 meter fra husets adresse. I og jeres kunder der evt. skal forbi huset, undgår altså midtbyens trafik. Derudover slipper I også for at bruge unødigt tid på at finde parkeringspladser, da disse ganske gratis hører til kontorfælleskabets adresse. Yderligere er der ikke mere end 4 km fra indre by, så det er også muligt at hoppe på cyklen, og komme til og fra arbejde inden for ganske kort tid.

Lader dette kontor til at være noget for dig eller ønsker du at vide mere, evt. en rundvisning, så kontakt os.

Trappeleje: 2017 (50% rabat): Md. leje incl. drift 1.925,- kr. 2018 (25% rabat): Md. leje incl. drift 2.885,- kr. 2019 (uden rabat): Md. leje incl. drift 3.850,- kr.

email
Interesseret? Modtag gratis information om dette lejemål

Du kan gratis og uforpligtende modtage information om dette lejemål via e-mail. Så har du udbyders kontaktinformation ved hånden inden for kort tid. Klik på knappen herunder og udfyld kontaktformularen.

Beliggenhed

Lignende kontorlejemål