arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

arrow_drop_up

Kontor til leje på Klamsagervej 32, 8230 Åbyhøj

Få mere information
info
Hvad bruges dine oplysninger til?
Order form shadow
Anmod om fremvisning
Anmod om fremvisning close
event
Order form shadow
Kontakt udbyder
Kontakt udbyderclose
Order form shadow
Adresse (Se på kort):
Klamsagervej 32
8230 Åbyhøj
Areal
128 m²
Priser
Leje pr. måned ex. drift9.600 kr.
Leje pr. m²/ år ex. drift900 kr.
Priser pr. m²
Leje / m² / år:900 kr.
Priser pr. år
Leje / år115.200 kr.
Drift / årKontakt udbyder
A conto varme / årKontakt udbyder
A conto vand / årKontakt udbyder
A conto el / årKontakt udbyder
Årlig leje & drift115.200 kr.
ParkeringspladserRengøring
TekøkkenToilet
Åbent 24/7
Område
8230 Åbyhøj
Afstand til offentlig transport
 
Bus
303 m

128 kvm. Atelier og 3 kontorer til leje på Klamsagervej 32

Nogle gange er udsigten så smuk, at du næsten mister pusten – på dette lejemaal er den derimod med til at lette dine arbejdsopgaver.

På Klamsagervej 32 har vi fornøjelsen af, at udbyde dette attraktive, skønne og inspirerende Atelier med kontorer med udsigt udover Aarhus og Viby, som er smuk i dagtimerne såvel som aftentimerne. Omgivelserne taler sit tydelige sprog, og der er altså rig mulighed for at blive inspireret til sit arbejde.

Atelieret og kontorerne har nogle yderst lyse og rummelige rammer, med plads til flere personer. Der er mulighed for diverse former for erhverv i disse lokaler. Alt lige fra et almindeligt kontor til Fotostudie, Mediaproduktion, Events, Showroom, Undervisning, Fitnesstudie, Klinik eller Produktionsvirksomhed – det er blot fantasien der sætter grænser med udsigt, område og kvm. i betragtning.

Med hvide termovinduer, gul murstensfacade og fladt tagpap, præsenterer Klamsagervej 32 sig erhvervsmæssigt, klassisk og flot i et bolig/industrikvarter. Hele huset blev moderniseret i ultimo 2015, og stod færdigt i 2016. Her fik hele huset en tur både ude og inde – lige fra at alle vinduer blev udskiftet og nyt tag med isolering, til gulvet og væggene fik den store renovering. Asfalt omkring bygningen samt P-plads planlagt til medio 2017

Endvidere er motorvejen placeret blot 600 meter fra Klamsagervej 32. Yderligere er der masser af parkeringspladser tilknyttet huset, så kommer I eller jeres gæster i bil, er der altid plads lige uden for døren. Og det bedste af det hele er, at det er gratis. Der er selvfølgelig også masser af plads til jeres cykler, hvis I kommer cyklende. Og skulle I komme i bus, så stopper 5A lige ude på vejen 5 minutter fra kontoret.

Lejepriser incl. drift : Atelier 128 kvm. 9.600 Kr/md Kontor 55 kvm. 5.500 Kr/md Kontor 24 kvm. 2.400 Kr/md Kontor 15 kvm. 1.000 Kr/md

email
Interesseret? Modtag gratis information om dette lejemål

Du kan gratis og uforpligtende modtage information om dette lejemål via e-mail. Så har du udbyders kontaktinformation ved hånden inden for kort tid. Klik på knappen herunder og udfyld kontaktformularen.

Beliggenhed

Lignende kontorlejemål