arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

arrow_drop_up

Kontor til leje på Klamsagervej 19B, st., 8230 Åbyhøj

Adresse (Se på kort):
Klamsagervej 19B, st.
8230 Åbyhøj
Areal
882 m²
Priser
Leje pr. måned ex. drift58.800 kr.
Leje pr. m²/ år ex. drift800 kr.
Priser pr. m²
Leje / m² / år:800 kr.
Priser pr. år
Leje / år705.600 kr.
Drift / årIkke angivet
A conto varme / årIkke angivet
A conto vand / årIkke angivet
A conto el / årIkke angivet
Årlig leje & drift705.600 kr.
Energimærke
Område
8230 Åbyhøj
Afstand til offentlig transport
 
Bus
62 m

Regulært og velbeliggende kontorlejemål på 882 m²

Nyrenoverede kontorlokaler særdeles velbeliggende i erhvervsområde ud til Viby Ringvej, -500 meters afstand fra Aarhus Syd Motorvejen. 

Ejendommen er sammen med naboejendommen på Klamsagervej i 23-25 overtaget af Byggeselskab Olav de Linde med virkning fra 1. Januar 2017. Bygningen er opført i gule mursten, og fremtræder velvedligeholdt. Den overvejende del af udearealerne er udlagt til parkering for ejendommens lejere.

Bygningsanlægget består af et u-formet 3 etages kompleks med kælder på i alt ca. 6.000 m². kælderarealet egner sig fortrinligt til lager eller depot, da her er direkte elevatoradgang udefra. Bygningerne er opført i 1977 som kon-torhuse med gule murstensfacader og built-up tag. Ejendommen vil løbende blive renoveret og moderniseret i takt med fremtidige udlejninger, -der er således rig mulighed for at være medbestemmende ift. indretningen af lejemålene og størrelsen på disse.  

Lejemålet er indrettet med en række kontorer i varierende størrelser, hvoraf flere relativt enkelt kan underopdeles i mindre enheder. Endvidere er lejemålet indrettet med en toiletkerne med forrum og garderobe. Endelig er der også mulighed for at leje lagerrum i varierende størrelser i god og tør kælder..

Beliggenhed

Lignende kontorlejemål