Søg erhvervslokale i hele Danmark

arrow_drop_up

Kontor til leje på Klamsagervej 19B, st., 8230 Åbyhøj

info
Hvad bruges dine oplysninger til?
Order form shadow
Anmod om fremvisning
Anmod om fremvisning close
event
Order form shadow
Kontakt udlejer
Kontakt udlejerclose
Order form shadow
Adresse (Se på kort):
Klamsagervej 19B, st.
8230 Åbyhøj
Areal
882 m²
Priser
Leje pr. måned58.800 kr.
Leje pr. m²/ år800 kr.
Priser pr. m²
Leje / m² / år:800 kr.
Priser pr. år
Leje / år705.600 kr.
Drift / årIkke angivet
A conto varme / årIkke angivet
A conto vand / årIkke angivet
A conto el / årIkke angivet
Årlig leje & drift705.600 kr.
Energimærke
Område
8230 Åbyhøj
Nærmeste annoncerede p-plads
ONEPARK1015 m
Afstand til offentlig transport
 
Bus
62 m

Regulært og velbeliggende kontorlejemål på 882 m²

Nyrenoverede kontorlokaler særdeles velbeliggende i erhvervsområde ud til Viby Ringvej, -500 meters afstand fra Aarhus Syd Motorvejen. 

Ejendommen er sammen med naboejendommen på Klamsagervej i 23-25 overtaget af Byggeselskab Olav de Linde med virkning fra 1. Januar 2017. Bygningen er opført i gule mursten, og fremtræder velvedligeholdt. Den overvejende del af udearealerne er udlagt til parkering for ejendommens lejere.

Bygningsanlægget består af et u-formet 3 etages kompleks med kælder på i alt ca. 6.000 m². kælderarealet egner sig fortrinligt til lager eller depot, da her er direkte elevatoradgang udefra. Bygningerne er opført i 1977 som kon-torhuse med gule murstensfacader og built-up tag. Ejendommen vil løbende blive renoveret og moderniseret i takt med fremtidige udlejninger, -der er således rig mulighed for at være medbestemmende ift. indretningen af lejemålene og størrelsen på disse.  

Lejemålet er indrettet med en række kontorer i varierende størrelser, hvoraf flere relativt enkelt kan underopdeles i mindre enheder. Endvidere er lejemålet indrettet med en toiletkerne med forrum og garderobe. Endelig er der også mulighed for at leje lagerrum i varierende størrelser i god og tør kælder..

email
Interesseret? Modtag gratis information om dette lejemål

Du kan gratis og uforpligtende modtage information om dette lejemål via e-mail. Så har du udlejers kontaktinformation ved hånden inden for kort tid. Klik på knappen herunder og udfyld kontaktformularen.

Beliggenhed

Lignende kontorlejemål