Søg erhvervslokale i hele Danmark

arrow_drop_up

Kontor til leje på Klamsagervej 19 B, 2. th., 8230 Åbyhøj

Få mere information
Jeg accepterer Lokalebasen.dk's betingelser
info
Hvad bruges dine oplysninger til?
Order form shadow
Anmod om fremvisning
Anmod om fremvisning close
event
Jeg accepterer Lokalebasen.dk's betingelser
Order form shadow
Kontakt udbyder
Kontakt udbyderclose
Jeg accepterer Lokalebasen.dk's betingelser
Order form shadow
Adresse (Se på kort):
Klamsagervej 19 B, 2. th.
8230 Åbyhøj
Areal
184 m²
Priser
Leje pr. måned12.267 kr.
Leje pr. m²/ år800 kr.
Priser pr. m²
Leje / m² / år:800 kr.
Priser pr. år
Leje / årIkke angivet
Drift / årIkke angivet
A conto varme / årIkke angivet
A conto vand / årIkke angivet
A conto el / årIkke angivet
Årlig leje & driftIkke angivet
Energimærke
Område
8230 Åbyhøj
Nærmeste annoncerede p-plads
ONEPARK1020 m
Afstand til offentlig transport
 
Bus
68 m

Nyrenoveret kontor 184 m²

Regulært nyrenoveret kontorlejemål særdeles velbeliggende og -eksponeret i erhvervsområde ud til Viby Ringvej, -500 meters afstand fra Aarhus Syd Motorvejen. 

Ejendommen er sammen med naboejendommen på Klamsagervej 23-25 overtaget af Byggeselskab Olav de Linde med virkning fra 1. Januar 2017. Ejendommene er særdeles velbeliggende i et veludbygget erhvervsområde med facader ud til Viby Ringvej, med ganske få hundrede meters afstand til Aarhus Syd Motorvejen. Ejendommen er opført i gule mursten, og fremtræder velvedligeholdt. Den overvejende del af udearealerne er udlagt til parkering for ejendommens lejere.  

Bygningsanlægget består af et u-formet 3 etages kompleks med kælder på i alt ca. 6.000 m². kælderarealet egner sig fortrinligt til lager eller depot, da her er direkte elevatoradgang udefra. Bygningerne er opført i 1977 som kontorhuse med gule murstensfacader og built-up tag. Ejendommen vil løbende blive renoveret og moderniseret i takt med fremtidige udlejninger, -der er således rig mulighed for at være medbestemmende ift. indretningen af lejemålene og størrelsen på disse.  
Der er mulighed for at leje kontorenheder fra 184 m² og op til ca. 2.922 m², samt lagerrum i varierende størrelser i god og tør kælder.

Lejemålet er velindrettet med en hovedfordelingsentré hvorfra der er adgang til alle lokaler. Lejemålet består ud over entréen af 3 kontorer, hvoraf det ene med en foldevæg kan opdeles i 2 kontorer, således at der kan etableres 4 kontorer i nogenlunde samme størrelse. Endvidere er her to toiletter og et godt og rummeligt tekøkken med mulighed for spiseplads. 

Veleksponeret ejendom med over 35.000 dagligt passerende biler.

email
Interesseret? Modtag gratis information om dette lejemål

Du kan gratis og uforpligtende modtage information om dette lejemål via e-mail. Så har du udbyders kontaktinformation ved hånden inden for kort tid. Klik på knappen herunder og udfyld kontaktformularen.

Beliggenhed

Lignende kontorlejemål