arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

arrow_drop_up

Kontor til leje på Klamsagervej 19 B, 2. th., 8230 Åbyhøj

Adresse (Se på kort):
Klamsagervej 19 B, 2. th.
8230 Åbyhøj
Areal
184 m²
Priser
Leje pr. måned ex. drift12.267 kr.
Leje pr. m²/ år ex. drift800 kr.
Priser pr. m²
Leje / m² / år:800 kr.
Priser pr. år
Leje / år147.200 kr.
Drift / årIkke angivet
A conto varme / årIkke angivet
A conto vand / årIkke angivet
A conto el / årIkke angivet
Årlig leje & driftIkke angivet
Energimærke
Område
8230 Åbyhøj
Afstand til offentlig transport
 
Bus
68 m

Regulært kontor

Regulært kontorlejemål særdeles velbeliggende og -eksponeret i erhvervsområde ud til Viby Ringvej, -500 meters afstand fra Aarhus Syd Motorvejen. 

Ejendommen er sammen med naboejendommen på Klamsagervej 23-25 overtaget af Byggeselskab Olav de Linde med virkning fra 1. Januar 2017. Ejendommene er særdeles velbeliggende i et veludbygget erhvervsområde med facader ud til Viby Ringvej, med ganske få hundrede meters afstand til Aarhus Syd Motorvejen. Ejendommen er opført i gule mursten, og fremtræder velvedligeholdt. Den overvejende del af udearealerne er udlagt til parkering for ejendommens lejere.  

Bygningsanlægget består af et u-formet 3 etages kompleks med kælder på i alt ca. 6.000 m². kælderarealet egner sig fortrinligt til lager eller depot, da her er direkte elevatoradgang udefra. Bygningerne er opført i 1977 som kontorhuse med gule murstensfacader og built-up tag. Ejendommen vil løbende blive renoveret og moderniseret i takt med fremtidige udlejninger, -der er således rig mulighed for at være medbestemmende ift. indretningen af lejemålene og størrelsen på disse.  
Der er mulighed for at leje kontorenheder fra 184 m² og op til ca. 2.922 m², samt lagerrum i varierende størrelser i god og tør kælder.

Lejemålet er velindrettet med en hovedfordelingsentré hvorfra der er adgang til alle lokaler. Lejemålet består ud over entréen af 3 kontorer, hvoraf det ene med en foldevæg kan opdeles i 2 kontorer, således at der kan etableres 4 kontorer i nogenlunde samme størrelse. Endvidere er her to toiletter og et godt og rummeligt tekøkken med mulighed for spiseplads. 

Veleksponeret ejendom med over 35.000 dagligt passerende biler.

Beliggenhed

Lignende kontorlejemål