Søg erhvervslokale i hele Danmark

arrow_drop_up

Kontor til leje på Søren Frichs Vej 36 B, 1. sal, 8230 Åbyhøj

Adresse (Se på kort):
Søren Frichs Vej 36 B, 1. sal
8230 Åbyhøj
Areal
910 m²
Priser
Leje pr. måned73.938 kr.
Leje pr. m²/ år975 kr.
Priser pr. m²
Leje / m² / år:975 kr.
Priser pr. år
Leje / årIkke angivet
Drift / årIkke angivet
A conto varme / årIkke angivet
A conto vand / årIkke angivet
A conto el / årIkke angivet
Årlig leje & driftIkke angivet
Energimærke
Område
8230 Åbyhøj
Nærmeste annoncerede p-plads
ONEPARK427 m
Afstand til offentlig transport
 
Bus
69 m

Undervisningslokaler i Frichsparken

Præsentabelt lejemål på 910 m² til undervisningsformål beliggende i den oprindelige administrationsbygning for Frichs lokomotivfabrik.

I dag er fabriksanlæggets mere end 40.000 m² omdannet til et moderne erhvervsområde med inspirerende virkomheder og fællesskaber på tværs af brancher, størrelser og kompetencer. Lejemålet fremstår via gedigne materialer i en god og kvalitetspræget stand, med eksempelvis pæne entréer og opgange, smukke fyldningsdøre med messinggreb. Samtidigt er der skabt et grønt og stemningsfuldt udemiljø præget af skulpturer, springvand samt graffitikunst i stort format.

Adgang til lokalerne, som er beliggende på 1. sal, foregår via flotte præsentable entréer / trappeopgange. Lejemålet, som har en del fine og oprindelige detaljer samt et godt ovenlys, består bl.a. af en række store og små undervisningslokaler, opholdszoner og kontorer. Endvidere er lejemålet indrettet med 2 toiletkerner med i alt 6 toiletter, et køkken og div. teknik- og depotrum. 

Lokalerne har i en årrække været benyttet til undervisning, men kan relativt let omdannes til kontorformål. Der er mulighed for leje af parkeringspladser i Frichsparken.

Lejemålet er momsfrit.

Beliggenhed

Lignende kontorlejemål