Søg erhvervslokale i hele Danmark

arrow_drop_up

Kontor til leje på Nordre Strandvej 97, 8240 Risskov

Udlejet
juli
Adresse (Se på kort):
Nordre Strandvej 97
8240 Risskov
Areal
13 m²
Priser
Leje pr. måned3.499 kr.
Leje pr. m²/ år3.230 kr.
Priser pr. m²
Leje / m² / år:3.230 kr.
Priser pr. år
Leje / år42.000 kr.
Drift / årIkke angivet
A conto varme / årIkke angivet
A conto vand / årIkke angivet
A conto el / årIkke angivet
Årlig leje & drift42.000 kr.
ToiletParkeringspladser
AlarmsystemFælles loungeområde
HandikapvenligtRengøring
WiFiÅbent 24/7
Virtuelt kontor
Afstand til offentlig transport
 
Bus
111 m

Nyistandsat kontorlokale udlejes med bedste beliggenhed

1 kontorlokale er ledigt netop nu! Kontoret er på 13 m² og lejen er kr. 3.500 pr. måned. Prisen er alt inklusiv, dvs du skal ikke betale noget til fællesudgifter, lys, vand, varme eller for brug af bredbånd.

Der bliver sjældent ledige lejemål i dette attraktive fællesskab. Dette lokale var sidst ledigt i 2008. I ejendommen er der blandt andet psykolog og konsulentvirksomheder.

Kontorfællesskabet tilbyder en særdeles god og attraktiv beliggenhed på Nordre Strandvej med den bedste eksponering for dit firma. Ved Nordre Strandvej er der opstillet et stort pylonskilt, hvor du har mulighed for at få dit firmanavn og logo på. Alt er nyistandsat og fremstår professionelt og indbydende. Der er flot og fuldt udstyret køkken og venteplads i gangen til gæster. Der er bredbånd, både kablet og trådløst.

Kontorfællesskabet ligger lige ud til Nordre Strandvej, hvor der er særdeles gode parkeringsmuligheder. Der er 10 minutter til centrum, motorvej, skoven og 2 min. til vandet. Der er mange indkøbsmuligheder og gode special - og delikatesseforretninger. Der er gode busforbindelser på Nordre Strandvej.

Beliggenhed

Lignende kontorlejemål