Søg erhvervslokale i hele Danmark

arrow_drop_up

Kontor til leje på Nordre Strandvej 97, 8240 Risskov

Udlejet
juli
Adresse (Se på kort):
Nordre Strandvej 97
8240 Risskov
Areal
19 m²
Priser
Leje pr. måned3.900 kr.
Leje pr. m²/ år2.463 kr.
Priser pr. m²
Leje / m² / år:2.463 kr.
Priser pr. år
Leje / år46.800 kr.
Drift / årIkke angivet
A conto varme / årIkke angivet
A conto vand / årIkke angivet
A conto el / årIkke angivet
Årlig leje & drift46.800 kr.
ToiletParkeringspladser
AlarmsystemFælles loungeområde
HandikapvenligtRengøring
WiFiÅbent 24/7
Afstand til offentlig transport
 
Bus
111 m

Nyistandsat kontorlokale udlejes med bedste beliggenhed

1 kontor/behandlerlokale bliver ledigt 1. september evt. med mulighed for overtagelse før. Lokalet er på 19 m² og lejen er kr. 3.900 pr. måned. Prisen er alt inklusiv, dvs du skal IKKE betale noget til fællesudgifter, lys, vand, varme eller for brug af bredbånd.

Der bliver sjældent ledige lejemål i dette attraktive fællesskab. Øvrige lejere I ejendommen er blandt andet psykologer, psykoterapeuter og konsulentvirksomheder.

Kontorfællesskabet tilbyder en særdeles god og attraktiv beliggenhed på Nordre Strandvej med den bedste eksponering for dit firma. Ved Nordre Strandvej er der opstillet et stort pylonskilt, hvor du har mulighed for at få dit firmanavn og logo på. Alt er nyistandsat og fremstår professionelt og indbydende. Der er flot og fuldt udstyret køkken og venteplads i gangen til gæster. Der er bredbånd, både kablet og trådløst.

Kontorfællesskabet ligger lige ud til Nordre Strandvej, hvor der er særdeles gode parkeringsmuligheder. Der er 10 minutter til centrum, motorvej, skoven og 2 min. til vandet. Der er mange indkøbsmuligheder og gode special - og delikatesseforretninger. Der er gode busforbindelser på Nordre Strandvej.

Beliggenhed

Lignende kontorlejemål