arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

arrow_drop_up

Kontor til leje på Sønderskovvej 7B, Stuen, 8520 Lystrup

Adresse (Se på kort):
Sønderskovvej 7B
8520 Lystrup
Areal
335 m²
Priser
Leje pr. måned ex. drift19.542 kr.
Leje pr. m²/ år ex. drift700 kr.
Priser pr. m²
Leje / m² / år:700 kr.
Drift / m² / år:153 kr.
A conto varme / m² / år:104 kr.
A conto vand / m² / år:8 kr.
Priser pr. år
Leje / årKontakt udbyder
Drift / årKontakt udbyder
A conto varme / årKontakt udbyder
A conto vand / årKontakt udbyder
A conto el / årKontakt udbyder
Årlig leje & driftKontakt udbyder
Energimærke
Afstand til offentlig transport
 
Bus
195 m
 
Tog
354 m

Attraktivt kontorlejemål nær motorvej

Lejemålet er beliggende på Sønderskovvej i Lystrup med særdeles synlig placering og kort afstand til motorvejen og ikke mindst Aarhus Centrum. I erhvervsområdet er placeret flere mindre og mellemstore virksomheder, som har administration, kontor og liberalt erhverv. Der er ved ejendommen særdeles gode vederlagsfrie parkeringsmuligheder. Området er velforsynet med offentlige transportmuligheder. Lejemålet på 335 m² ligger placeret i stueplan og entreres via meget præsentabelt glasparti, som er fælles med husets øvrige lejere. Lejemålet er velindrettet med mulighed for at lave receptionsområde. Lejemålet er indrettet med 4 kontorer af varierende størrelse med fleksibel adgang samt mindre frokoststue/køkken. Der er fra dette område adgang til et stort åbent areal på ca. 125 m², som tidligere har været anvendt til laboratorie. Her er mulighed for at etablere et åbent og lyst storrumskontor. Lejemålet har gennemgående et godt lysindfald og udsigt til grønt fra samtlige kontorer. Denne beliggenhed vil være oplagt til virksomheden, som ønsker at bo til en fornuftig (lav) leje, gratis parkeringsmuligheder samt kort afstand til motorvejen mv.

Beliggenhed

Lignende kontorlejemål

Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved atoprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage