Søg erhvervslokale i hele Danmark

arrow_drop_up

Kontor til leje på Alexander Foss Gade 13, 2. sal, 9000 Aalborg

Adresse (Se på kort):
Alexander Foss Gade 13, 2. sal
9000 Aalborg
Areal
198 m²
Priser
Leje pr. måned14.438 kr.
Leje pr. m²/ år875 kr.
Priser pr. m²
Leje / m² / år:875 kr.
Drift / m² / år:156 kr.
Priser pr. år
Leje / årIkke angivet
Drift / årIkke angivet
A conto varme / årIkke angivet
A conto vand / årIkke angivet
A conto el / årIkke angivet
Årlig leje & driftIkke angivet
ToiletElevator
ParkeringspladserTekøkken
Område
9000 Aalborg
Nærmeste annoncerede p-plads
EUROPARK A/S574 m
Afstand til offentlig transport
 
Bus
235 m

Kontorlokale til leje i Aalborg

Eternitområdet er i en markant omdannelsesproces fra tidligere industri-grund til et af Aalborgs mest bæredygtige og moderne erhvervskvarter, hvor flere af byens mest nytænkende og markante erhvervsbyggerier placeres. Udviklingen af området har været i gang i nogle år, og allerede nu er der flyttet mange anerkendte erhvervslejere ind på grunden, og nu har din virksomhed muligheden for at blive blandt de næste, i det markante kontordomicil "Vinkelhuset".

Lejemålet er på i alt 198 m² inkl. andel af fællesarealer og er beliggende på 2. sal i ejendommen. Lejemålet er beliggende på en meget attraktiv placering langs bygaden Alexander Foss Gade. Området på Eternitten har en ideel placering i forhold til den centrale del af Aalborg, herunder Aalborg Banegård og Rutebilstationen. Ligesom der er meget kort afstand til motorvejsnettet samt Aalborg Universitet. Tilgængelighed og transportmuligheder: Kontordomicilet er placeret med adgang direkte til motorvejstilkørslen via Sønderbro - og virksomhederne i området oplever således minimal spildtid i forhold til trafik og logistik. Via Østre Allé er der få minutters kørsel til Aalborgs nye kulturelle centrum omkring Musikkens Hus og Nordkraft. Området er særdeles velforsynet med offentlig trafik, cykelstier og mange indfaldsveje.

Beskrivelse af kontorhuset:

Bygningskomplekset er tegnet af Arkitektfirmaet Bjørk & Maigaard og er opført i 4 etager + kælder. Der er elevator i ejendommen. Fra huset er der direkte adgang til P-hus.

Lejemålet er indrettet med the-køkken med mulighed for at holde frokost i egen kantine, således det sociale fællesskab i virksomheden kan kombineres med fortrolighed imellem kollegaer.

I ejendommens stueetage ligger Cafe Delimarché, som hver dag byder på et bredt udvalg af sandwich, salater mv. samt dagens lune ret. Cafeen tilbyder desuden "Delimarché Express" - et koncept der indikerer, at en frokostpause ikke skal bruges på at stå i kø, og man på få minutter kan få serveret frisklavet mad - varmt som koldt, som alternativ til madpakken. Om sommeren kan man nyde frokosten udedørs under Caféens parasoller.

Ejendommen er opført med fuldt ventilationsanlæg med integreret køl og fokus på lavt energiforbrug og bæredygtighed og med et generelt standardapteringsniveau i god og ordentlig kvalitet.

Ejendommen omkranses af Byparken/Tankedraget - et smukt grønt parklignende område med stiforløb og aftenbelysning. Stiforløbet og de grønne områder komplimenterer samspillet med Visionshuset, Plus Boligs nye domicil og dette kontorhus, og giver jer som lejere let adgang til Fitness World og indkøbsmuligheder i Føtex og Netto.

Parkering:

Direkte fra ejendommen er der adgang til P-hus. Der vil være mulighed for at medleje parkeringspladser efter nærmere aftale med udlejer. Udgiften pr. parkeringsplads udgør årligt kr. 5.300,00 + moms pr. p-plads. Parkeringslejen er en flexleje, som reguleres ved p-licencer. Parkeringspladserne er flydende og gældende for både i P-huset og på terræn.

Depotrum:

Der medfølger 45 m² depotrum/arkiv i ejendommens kælder.

Beliggenhed

Lignende kontorlejemål