arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

arrow_drop_up

Kontor til leje på Gasværksvej 30R, 9000 Aalborg

Adresse (Se på kort):
Gasværksvej 30R
9000 Aalborg
Areal
1.274 m²
Priser
Leje pr. måned ex. drift84.933 kr.
Leje pr. m²/ år ex. drift800 kr.
Priser pr. m²
Leje / m² / år:800 kr.
Drift / m² / år:88 kr.
A conto varme / m² / år:50 kr.
A conto vand / m² / år:10 kr.
Priser pr. år
Leje / år1.019.200 kr.
Drift / år112.112 kr.
A conto varme / år63.000 kr.
A conto vand / år12.000 kr.
A conto el / årIkke angivet
Årlig leje & driftIkke angivet
ToiletElevator
Fælles kantineParkeringspladser
Air conditionFælles mødelokaler
Energimærke
Afstand til offentlig transport
 
Bus
94 m

Flot kontorlejemål i Aalborgs centrale erhvervspark

Selvstændig kontorejendom, beliggende i Aalborgs mest centrale og bynære erhvervspark med kun 1 km til motorvejsnettet, udlejes.

Lejemålet på i alt 1.274 m²; fordelt på to etager med markant indgangsparti indeholdende elevator og åbent trappeforløb til 1. sal. Er indrettet med storrumskontor, fordelingsgang, adskillelige cellekontorer i varierende størrelser, mødelokaler, printer- og kopirum samt toiletfaciliteter. Derudover er der trappe til lejemålets 1. sal, der er indrettet med fordelingsgang, yderligere 9 kontorer i varierende størrelser, 2 mødelokaler samt kantine- og toiletfaciliteter. Ydermere er der fra kantinen udgang til altan, hvorfra udsigten til fjorden og Aalborgs havnefront kan nydes.

Lejemålet er udstyret med ventilation og enkelte steder køl og fremstår i flot og velholdt stand såvel udvendigt som indvendigt. Og lejemålet kan indrettes, og opdeles efter nærmere aftale med udlejer.

Der medfølger 24 parkeringspladser til lejemålet inkluderet i den anførte årlige husleje. Derudover er der mulighed for at leje yderligere parkeringspladser efter behov til kr. 4.800,- + moms pr. p-plads.

Lejemålet er velegnet til stort set alle typer kontor-, handels-, service- og IT-virksomheder m.fl. og i den nærhed forefindes bl.a. Alfa Lavals, KMDs og SKATs store domiciler.

Beliggenhed

Lignende kontorlejemål