Søg erhvervslokale i hele Danmark


Kontor til leje på Nybrogade 14, stuen, 9000 Aalborg

info
Hvad bruges dine oplysninger til?
Order form shadow
Adresse (Se på kort):
Nybrogade 14, stuen
9000 Aalborg
Areal
270 m²
Priser pr. måned
Leje ekskl. drift19.125 kr.
Leje inkl. drift, ekskl. forbrug23.288 kr.
Pris pr. år:291.330 kr.
Leje / m² / år:850 kr.
Drift / m² / år:185 kr.
A conto varme / m² / år:44 kr.
Samlet anslået pris pr. måned inkl. drift24.278 kr.
Leje / måned:19.125 kr.
Drift / måned4.163 kr.
A conto varme / måned990 kr.
Energimærke
Område
9000 Aalborg
Nærmeste annoncerede p-plads
EUROPARK A/S184 m
Afstand til offentlig transport
 
Bus
154 m
 
Tog
272 m

Kontorlejemål på 270 m² på Aalborg Havnefront

Lejemålet er beliggende i den flotte domicilejendom "Promenaden" på Aalborgs Havnefront. Ejendommen huser mange af Nordjyllands større virksomheder og har en unik beliggenhed i centrum med smuk udsigt over Limfjorden. "Promenaden" er indrettet som et flerbrugerhus med fælles kantineordning. Under bebyggelsen er der parkeringskælder og depotrum. Ejendommen er tidsvarende og optimalt udnyttet.

Under bebyggelsen er der parkeringskælder og depotrum. Lejemålet er velindrettet med variation af celle-kontorer og åbent miljø. Gulve er belagt med parket, lofter er hvide system lofter.

Ejendommen er tidssvarende og optimalt udnyttet. Der er adgang til lejemålet via trappe og elevator. Lokalerne har senest været anvendt af Tech College.

Lejemålet består af i alt ca. 250 m² kontorareal beliggende i stueplan, heruder er der andel af kælder 20 m². Lejemålet er indrettet med storrumskontor, 3 cellekontorer/mødelokaler, køkken og toiletfaciliteter.

Der er mulighed for at medleje parkeringspladser efter nærmere aftale, pris kr. 9.690,- excl. moms/stk. Derudover er der gode parkeringsmuligheder i området bl.a. i nyopført parkeringshus, som er beliggende tæt ved lejemålet.

email
Interesseret? Modtag gratis information om dette lejemål

Du kan gratis og uforpligtende modtage information om dette lejemål via e-mail. Så har du udlejers kontaktinformation ved hånden inden for kort tid. Klik på knappen herunder og udfyld kontaktformularen.

Beliggenhed

Lignende kontorlejemål