Søg erhvervslokale i hele Danmark

arrow_drop_up

Kontor til leje på Indkildevej 6A, 1.sal, 9210 Aalborg SØ

Adresse (Se på kort):
Indkildevej 6A, 1.sal
9210 Aalborg SØ
Areal
169 m²
Priser
Leje pr. måned11.999 kr.
Leje pr. m²/ år852 kr.
Priser pr. m²
Leje / m² / år:852 kr.
Drift / m² / år:139 kr.
Priser pr. år
Leje / årIkke angivet
Drift / årIkke angivet
A conto varme / årIkke angivet
A conto vand / årIkke angivet
A conto el / årIkke angivet
Årlig leje & driftIkke angivet
ToiletParkeringspladser
Fælles mødelokalerTekøkken
Område
9210 Aalborg SØ
Afstand til offentlig transport
 
Bus
399 m

Moderne kontorlokaler til udlejning i Aalborg SØ

Særdeles præsentable kontorlokaler beliggende i nyere erhvervsbebyggelse i attraktivt kvarter i Aalborg SØ udlejes. Lejemålet på 169 m² er indrettet med stort receptionsområde, hvorfra der er adgang til møderum og to kontorer på henholdsvis 18 og 20 m². Derudover er der indrettet tre mindre kontorer i glas samt mindre the-køkken, toilet og depotrum. Lejemålet overtages nyistandsat og nymalet og kan efter nærmere aftale indrettes efter lejers ønsker og behov.

Nærværende lejemål er beliggende på en del af 1. sal i bygning A, hvortil der er adgang via præsentabelt indgangsparti med stor åben trappe og elevator. I Indkildepark er der lagt stor vægt på at optimere valget af løsninger og materialer, der minimerer omkostninger til forbrug af el og varme. 

Bygningen, der er arkitekttegnet, er opført i to plan med facader i hvid beton med lodrette spor og vinduespartier i træ/alu med solafskærmende glas, der reducerer indstråling af varme og lys. Trapperne er i sort terrazzo, mens indvendige vægge er hvidmalede. Gulvbelægningen er henholdsvis mørke tæpper og lyse trægulve. Der er nedhængte akustik regulerende lofter med indbyggede lysarmaturer. Der er kontaktstationer for el, telefon og edb integreret i væggene. Området, hvori lejemålet er beliggende, fremstår som et parklignende område med stort parkeringsareal.

Til nærværende lejemål hører fire p-pladser, der er inkluderet i huslejen. Herudover kan der, ifølge aftale med udlejer, lejes yderligere p-pladser til kr. 4.800,- pr. p-plads + moms p.a. 

Indkilde Park er med sin synlige og markante placering tæt ved til- og frakørslen til motorvej E45 samt den nye tilslutning til Egnsplansvej et oplagt valg som fremtidigt kontordomicil for den kvalitetsbevidste lejer, der ligger vægt på høj standard af lejemål og den helt rigtige beliggenhed i forhold til logistik og transporttid.

Beliggenhed

Lignende kontorlejemål