Søg erhvervslokale i hele Danmark

arrow_drop_up

Kontor til leje på Indkuldevej 6D 1.sal, 9210 Aalborg SØ

Adresse (Se på kort):
Indkuldevej 6D 1.sal
9210 Aalborg SØ
Areal
459 m²
Priser
Leje pr. måned31.556 kr.
Leje pr. m²/ år825 kr.
Priser pr. m²
Leje / m² / år:825 kr.
Drift / m² / år:139 kr.
Priser pr. år
Leje / årIkke angivet
Drift / årIkke angivet
A conto varme / årIkke angivet
A conto vand / årIkke angivet
A conto el / årIkke angivet
Årlig leje & driftIkke angivet
ToiletParkeringspladser
Fælles mødelokalerTekøkken
Område
9210 Aalborg SØ
Afstand til offentlig transport
 
Bus
312 m

Kontorlejemål i attraktivt kvarter i Aalborg SØ til udlejning

459 m² særdeles præsentable kontorlokaler i nyere erhvervsbebyggelse i attraktivt kvarter i Aalborg SØ udlejes. Lejemålet er indrettet med stort receptionsområde, hvorfra der via fordelingsgang er adgang til stort møde-/konferencelokale, 4 kontorer i varierende størrelser, depotrum samt toiletfaciliteter. Via fordelingsgang er der adgang til stor og åben kantine med god spiseplads, hvorfra der er adgang til yderligere to kontorer med plads til hhv. 2 og 10 arbejdspladser. Lejemålet overtages nyistandsat og nymalet og kan efter nærmere aftale indrettes efter lejers ønsker og behov.

Nærværende lejemål er beliggende på en del af 1. sal i bygning C, hvortil der er adgang via præsentabelt indgangsparti med stor åben trappe og elevator til 1. sal, hvor indgang til lejemålet forefindes. I Indkilde Park er der lagt stor vægt på at optimere valget af løsninger og materialer, der minimerer omkostninger til forbrug af el og varme.

Området, hvori lejemålet er beliggende, fremstår som et parklignende område med stort parkeringsareal. Til nærværende lejemål hører 9 p-pladser, der er inkluderet i huslejen. Herudover kan der ifølge aftale med udlejer lejes yderligere p-pladser til kr. 4.800,- pr. p-plads + moms p.a.

Indkilde Park er med sin synlige og markante placering tæt ved til- og frakørslen til motorvej E45 samt den nye tilslutning til Egnsplansvej et oplagt valg som fremtidigt kontordomicil for den kvalitetsbevidste lejer, der ligger vægt på høj standard af lejemål og den helt rigtige beliggenhed i forhold til logistik og transporttid.

Beliggenhed

Lignende kontorlejemål