Søg erhvervslokale i hele Danmark


Kontor til leje på Nordvej 12, 9900 Frederikshavn

info
Hvad bruges dine oplysninger til?
Order form shadow
Adresse (Se på kort):
Nordvej 12
9900 Frederikshavn
Areal
124 m²
Priser pr. måned
Leje ekskl. drift7.523 kr.
Pris pr. år:90.272 kr.
Leje / m² / år:728 kr.
Samlet anslået pris pr. måned inkl. drift7.523 kr.
Leje / måned:7.523 kr.
ParkeringspladserTekøkken
Toilet
Område
9900 Frederikshavn
Afstand til offentlig transport
 
Bus
218 m

Kontorlejemål med attraktiv beliggenhed i Transportcenter Nord ved E45.

Der er tale om et kontorlejemål med et samlet areal på 124 m², hvoraf del af foyer udgør 21 m². Kontorlokalet er på 103 m² og indrettet med åbent kontorlandskab med tilhørende køkken samt mødelokale, arkiv og toilet. Der er havudsigt fra kontorlejemålet.

Ejendommen er beliggende i udkanten af Frederikshavn i erhvervsområdet i Vangen. Området er bestående af mindre og mellemstore virksomheder primært beskæftiget indenfor rejsebureaubranchen, håndværksfagene og transport og andre lignende virksomheder. Vangen er placeret i umiddelbar forlængelse af endepunktet af motorvej E45, og med direkte adgang til motorvejen via hovedlandevejen Europavej.

Den daglige lastvognstrafik fra Norge og Sverige, som via Danmark skal til Tyskland og resten af Europa passerer forbi ejendommen, og hovedejendommen anvendes til kontor- og velfærdsfaciliteter samt værksted, lager og kølerum.

Hovedejendommen er opført i 1975/1998 og væsentlig om-/tilbygget i 2009, og den fremstår både udvendigt og indvendigt præsentabel og vedligeholdt. Udenomsarealer er udlagt med asfaltbelagt tilkørsels- og parkeringsareal. Ejendommen er opført med ydermure i betonelementer, som på facaden er beklædt med stålplader, og tagkonstruktionen er udført som built-up konstruktion belagt med tagpap.

email
Interesseret? Modtag gratis information om dette lejemål

Du kan gratis og uforpligtende modtage information om dette lejemål via e-mail. Så har du udlejers kontaktinformation ved hånden inden for kort tid. Klik på knappen herunder og udfyld kontaktformularen.

Kasper Østergaard
Kontaktperson
Kasper Østergaard
phone Vis telefonnummer 9842 6400
email Vis e-mail kxx@nybolig.dk
Nybolig Erhverv Vendsyssel
Udlejer
Nybolig Erhverv Vendsyssel
Beliggenhed

Lignende kontorlejemål