arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

arrow_drop_up

Kontor til leje på Arne Jacobsens Allé 4, 2300 København S

Få mere information
info
Hvad bruges dine oplysninger til?
Order form shadow
Anmod om fremvisning
Anmod om fremvisning close
event
Order form shadow
Kontakt udbyder
Kontakt udbyderclose
Order form shadow
Kontaktperson
Ulrik Gram Meiner
phone Vis telefonnummer
email
NCC Property Development A/S
Udbyder
NCC Property Development A/S
Adresse (Se på kort):
Arne Jacobsens Allé 4
2300 København S
Areal
3.000 - 79.000 m²
Priser
Leje pr. måned ex. drift300.000 - 9.216.667 kr.
Leje pr. m²/ år ex. drift1.200 - 1.400 kr.
Priser pr. m²
Leje / m² / år:1.200 - 1.400 kr.
Priser pr. år
Leje / år3.600.000 - 110.600.000 kr.
Drift / årIkke angivet
A conto varme / årIkke angivet
A conto vand / årIkke angivet
A conto el / årIkke angivet
Årlig leje & drift3.600.000 - 110.600.000 kr.
ElevatorFælles loungeområde
AlarmsystemHandikapvenligt
Fælles mødelokalerParkeringspladser
Cafeteria / Catering
Energimærke
Område
2300 København S
Afstand til offentlig transport
 
Bus
335 m
 
Metro
376 m
 
Tog
399 m

Ørestad Down Town - Domiciler i alle størrelser

Ørestad Down Town rummer 82.000 m² byggeret. De enkelte bygninger kan anvendes samlet eller opdelt efter lejers behov. Kontorer og domiciler i alle størrelser tæt på lufthavn, tog og motorvejsnet

I hjertet af Ørestad, har vi skabt en plan for en selvstændig bydel – Ørestad Down Town. En levende bydel, som skal indbyde til ophold og såvel kulturelle som kulinariske aktiviteter på gadeplan og bag ejendommenes åbne facader.

Ørestad Down Town: Et af nøgleordene for Ørestad Down Town er et velfungerende byliv. Idéen er bygget op omkring en ”erhvervscampus” med fritstående bygninger placeret rundt om en central bydelsplads. De laveste bygninger opføres tættest på pladsen. Den intime pladsdannelse med åbne og aktive publikumsvenlige stueetager vil gøre det attraktivt at færdes i området. Den hyggelige stemning og alle de faciliteter Ørestad i øvrigt kan byde på, gør det lettere at tiltrække de bedste medarbejdere til en arbejdsplads i Ørestad Down Town. Vi har desuden sikret rammerne for en miljømæssigt bæredygtig bydel med lavenergibebyggelse, lokal afledning af regnvand og grønne tage.

Profilering og Domiciler i Alle Størrelser: Gradvist stiger bygningerne i højde mod bydelens ydre kanter, så det danner en skålform varierende fra 4 til 12 etager. Det sikrer mulighed for profilering ind mod bydelspladsen. Fra motorvejen er der stor synlighed og mulighed for profilering udadtil for de virksomheder, der vælger at bo i randbebyggelsen. Alt efter behov kan der bygges domiciler i alle størrelser fra 3.000 m² og desuden muliggør variationen og fleksibiliteten i bygningernes størrelse, at alle behov kan tilgodeses. Man kan med andre ord vælge præcis den størrelse ejendom, som passer til virksomhedens behov. Den samlede byggemulighed i bydelen er ca. 82.000 m².

Arkitektur og Adgangsforhold: Målsætningen er at skabe en bydel med stor diversitet. Det betyder, at der opføres bygninger, som hver især varierer i forhold til facadernes materialer, farver og vinduesdesign samt bygningshøjde. Der er altså mulighed for at få stor indflydelse på den endelige arkitektur for den enkelte virksomhed. Ankommer man til området til fods fra Ørestad Station, er det en særlig oplevelse at, tage turen ned den store, landskabeligt udformede trappe med plads til ophold og udsigt over bydelens plads og de mange bygninger. Kommer man i bil eller på cykel, kan man køre direkte ind i tørvejr i parkeringen under kontoret. Så er det blot at tage elevatoren eller trappen op på arbejde. I hele bydelen sikres gode stiforbindelser til cyklister og gående samt rolige sivegader til biler.

Hver Virksomhed er Unik: Muligheden for at få eget domicil, selv for mindre virksomheder ned til 3.000 m². er det unikke ved Ørestad Down Town. Hver virksomhed får mulighed for at markere sig individuelt – både visuelt og arkitektonisk – og det er med til at skabe en varieret og sammensat bydel.

email
Interesseret? Modtag gratis information om dette lejemål

Du kan gratis og uforpligtende modtage information om dette lejemål via e-mail. Så har du udbyders kontaktinformation ved hånden inden for kort tid. Klik på knappen herunder og udfyld kontaktformularen.

Beliggenhed

Lignende kontorlejemål