arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

arrow_drop_up

Mødelokaler til leje på Vesterbrogade 149, 1620 København V

Mødelokaler, Vesterbrogade 149Mødelokaler, Vesterbrogade 149Mødelokaler, Vesterbrogade 149Mødelokaler, Vesterbrogade 149Mødelokaler, Vesterbrogade 149Mødelokaler, Vesterbrogade 149
Få mere information
info
Hvad bruges dine oplysninger til?
Order form shadow
Anmod om fremvisning
Anmod om fremvisning close
event
Order form shadow
Kontakt udbyder
Kontakt udbyderclose
Order form shadow
Kontaktperson
Jakob Veino
phone Vis telefonnummer
email
Udbyder
Fokus Asset Management A/S
Adresse (Se på kort):
Vesterbrogade 149
1620 København V
Areal
10 - 127 m²
Priser
Priser pr. m²
Priser pr. år
Leje / årIkke angivet
Drift / årIkke angivet
A conto varme / årIkke angivet
A conto vand / årIkke angivet
A conto el / årIkke angivet
Årlig leje & driftIkke angivet
ElevatorFælles loungeområde
WiFiAlarmsystem
Åbent 24/7Handikapvenligt
Fælles mødelokalerBemandet reception
ParkeringspladserRengøring
Cafeteria / CateringTekøkken
Energimærke
Område
1620 København V
Nærmeste annoncerede p-plads
ParkZone A/S172 m
Afstand til offentlig transport
 
Bus
17 m
 
S-tog
752 m
 
Tog
752 m

Konferencecenter og eventspace

Et progressivt kontorhus, som er skræddersyet til små og mellemstore, danske og internationale virksomheder så de kan drive forretning og dyrke deres kunder og samarbejdspartnere i attraktive lejemål med mange fælles faciliteter og services.

Her finder du: * Præsentable, selvstændige kontorlejemål til 1-4 personer * Plug ’n play kontorfællesskab i "Our room" - flyt ind i morgen! * Fantastisk udsigt over Carlsbergkvarteret * Flotte lyddæmpende trægulve - og moderne indretning * Fælles reception * Fælles restaurant * Fælles kaffebar og loungeområde * Stort møde- og konferencecenter med forplejning * Adgangskontrolleret parkeringsplads og gode parkeringsmuligheder i gaderne omkring Huset er skabt til mødet mellem mennesker; i større eller mindre forsamlinger. Over kortere eller længere tid. Lige fra det hurtige kaffemøde til det lidt længere frokostmøde. Og fra større konferencer til flerdagsmøder i vores konferencecenter. Huset er også et ideelt sted at være for alle virksomhedernes medarbejdere. Et rart sted med adgang Café og lounge ved receptionen, hvor man lige kan indtage morgenmaden i farten, eller tage den med op på tagterrassen til et uformelt møde. De behagelige services som massageordning og ordning med indlevering og afhentning af rensetøj tilbydes individuelt eller som firmaordning. Desuden er dette også stedet, der er nemt at komme til og fra med offentlig transport, og det ligger i et spændende område på Vesterbro, kun et stenkast fra centrum og med shopping i gåafstand. Vi tilbyder moderne og funktionelle kontorfaciliteter, der lever fuldt og helt op til standarden anno 2015.

Stedets baggrund er en god historie, der både er spændende og relevant for vores fortælling og noget ganske særligt: At bygningerne tilhørte porcelænsfabrikken Bing & Grøndahl, en af Danmarks mest progressive virksomheder gennem tiderne. At man i de selv samme lokaler gennem 134 år skabte et af samtidens mest kendte varemærker, og det langt ud over landets grænser. At Bing & Grøndal er historien om skabertrang, entreprenørskab og virkelyst. Om fornuft og mod. Om hårdt arbejde og store visioner. Komponenter, der stadig er vigtige forudsætninger for at drive en succesfuld virksomhed. Det er derfor kun naturligt at vi lader os inspirere af historien om Bing & Grøndahl. Udover navnet, vil man rundt omkring i bygningerne opleve mere eller mindre diskrete udsmykninger og symboler, der vidner om Bing & Grøndahls historie. En underliggende historie, der adskiller stedet fra andre kontorhuse. Noget man som virksomhed er en del af; nu i en ny og moderne udgave.

email
Interesseret? Modtag gratis information om dette lejemål

Du kan gratis og uforpligtende modtage information om dette lejemål via e-mail. Så har du udbyders kontaktinformation ved hånden inden for kort tid. Klik på knappen herunder og udfyld kontaktformularen.

Beliggenhed

Lignende mødelokaler